Projektledare

Senior Projektledare till Valmet

Om tjänsten

Poolia söker nu för Valmets räkning en senior projektledare som trivs med att arbeta i en internationell miljö. Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I rollen som Projektledare kommer du att koordinera, planera och genomföra kundprojekt från start till slut. Du styr, leder och fördelar arbetet, samt har en kontinuerlig kontakt med kunder, underleverantörer och medarbetare. Vidare ansvarar du för uppdragens lönsamhet och övergripande tid- och resursplanering. Du hanterar budget och ekonomisk uppföljning.

Valmet erbjuder ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av projektledning, gärna inom industrin. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och har en förmåga att förstå tekniska komplexa lösningar. Erfarenhet av Lean är meriterande. Vi förutsätter att du har en god datavana samt behärskar MS Office väl. Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav.

I den här rollen kommer du att vara Valmets ansikte utåt och vi ser gärna att du som söker har lätt att anpassa dig efter olika människor och kulturer. Du bör vara en förtroendegivande person som är driven, orädd och framåt. Du tycker om att leda och arbeta parallellt med ett flertal projekt samt att du trivs med att ha en central roll. Vidare är du strukturerad, målinriktad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och kan ta egna initiativ. Lättlärd och systematisk är egenskaper som värderas högt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Poolia. Välkommen in med din ansökan!

Om verksamheten

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet AB ingår i den finska Valmet-koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen.

Idag arbetar cirka 17 000 anställda i olika länder och sammanlagt 1 700 anställda i Sverige med stor kundbas i Skandinavien. Deras medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat.

I Sundsvall har Valmet 460 anställda och levererar processer och utrustning för kemisk och mekanisk massaframställning, fiberboardproduktion, balhantering och hydrolyssystem för framställning av biobränslen.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
1 augusti
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65052