Konstruktör

Senior maskinkonstruktör till Eurocon

Vill du arbeta på en modern arbetsplats där vi värdesätter varandra, har stark framtidstro och tror på att samarbete är nyckeln till framgång? Eurocon expanderar och söker nu fler maskinkonstruktörer till vårt team i Sundsvall. Möjligheterna för dig att växa med oss är stora och som konsult hos oss kommer du att arbeta med att effektivisera och framtidssäkra en hållbar industri. Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vårt team i Sundsvall befinner sig i en spännande tillväxtperiod. Vi samarbetar med representanter från både kunder och leverantörer. Vi söker dig som vill bidra i konstruktionsprocessen, där du dels jobbar med egna uppdrag, dels har möjlighet att agera mentor för yngre kollegor eller som projektledare.

Vi har flera intressanta uppdrag på gång och våra kunder finns inom allt från verkstadsindustrin till högteknologiska, branschledande produktutvecklingsföretag.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs i konsultrollen där du ständigt får utmana och utveckla våra kunder! Precis som vi är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och tycker att samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du ser dig själv som en teamspelare med god social kompetens som gärna samarbetar och delar med dig av din kunskap till andra.

Att arbeta som konsult innebär att uppdragen och arbetsuppgifterna varierar från enklare till mer komplexa och därför vill vi att du är driven, noggrann och engagerad som person. Du har en bred och övergripande förståelse för teknik och är van att jobba mot uppsatta mål.

Skulle vi skriva en önskelista över vilka kompetenser och erfarenheter du har skulle den se ut ungefär så här:

• Relevant teknisk erfarenhet från maskinkonstruktion och produktutveckling
• Din erfarenhet kan hjälpa oss att utveckla vårt erbjudande till våra kunder
• Har kunskaper i vanligt förekommande CAD-verktyg.
• Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
• Har tekniskt intresse och en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor

I denna rekryteringsprocess samarbetar Eurocon med Poolia. Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Poolias rekryteringskonsult Pär Jonsson på par.jonsson@poolia.se, +46 768 694 756.

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt, välkommen till Eurocon!

Om verksamheten

På Eurocon blir du en del av en öppen och välkomnade atmosfär i trevliga och nyrenoverade lokaler i centrala Sundsvall. Verksamheten är framtidsinriktad med starkt utvecklingsfokus präglad av nyfikenhet, stor frihet och glädje.

I en region som växer allt starkare inom industrin ser vi ljust på framtiden och har stora möjligheter att växa genom flera intressanta och utvecklande projekt. Det här är ett gyllene tillfälle för dig att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Eurocon med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter cirka 285 medarbetare och är en del av Rejlers Sverige AB. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder. Läs mer på eurocon.se

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
15 juli
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71723