Rekryterare

Rekryteringskonsult till Uniflex & Poolia!

Om tjänsten

Har du erfarenhet av bemanning eller rekrytering och vill ta nästa steg i din karriär? Eller är du en erfaren rekryteringskonsult och vill prova något nytt? Oavsett hittar du en spännande utmaning hos oss på Poolia & Uniflex i Sundsvall!

Vi växer så det knakar och söker nu en rekryteringskonsult för att stärka vårt team ytterligare.
Du blir en viktig del i ett ambitiöst, kompetent och flexibelt team som idag både arbetar med bemanning av Blue- och Whitecollartjänster. Vi ser nu en stor möjlighet att utveckla vår verksamhet inom rekryteringssegmentet, både på tjänstemanna- och arbetarsidan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen är mycket operativ med fokus på försäljning, leverans och entreprenörskap. Du driver in nya affärer, säkerställer en träffsäker matchning mellan kandidat och kund och vårdar och utvecklar dina kundrelationer.

På Poolia & Uniflex Sundsvall har vi styrkan att vara i en stor organisation samtidigt som kontoret präglas av ett familjärt klimat med stark laganda, delaktighet och korta beslutsvägar.

I rollen som rekryteringskonsult driver du dina rekryteringsuppdrag från start till mål. Du arbetar både självständigt med självklart även i samarbete med säljare och konsultchef där vi bidrar till varandras framgångar.

Vem är du?

Vi söker dig med arbetserfarenhet inom bemannings- och/eller rekryteringsbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning och att utveckla kundrelationer. Du behöver behärska svenska obehindrat och vara bekväm att skriva och tala på engelska.

Som person är du affärsmässig, relationsbyggande, resultat- och målorienterad samt har en kommunikativ förmåga och en stark drivkraft att lyckas.

Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt och urval kommer ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
12 september
Sista ansökningsdag
11 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65743