Projektkoordinator

Projektkoordinator till Valmet Produktion

Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande uppdrag som projektkoordinator till Valmets produktionsenhet i Sundsvall. Detta är en spännande möjlighet för dig som är tekniskt intresserad, är duktig på planering och kommunikation samt nyfiken att ta dig en an koordinerade roll.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, tillsvidare med start så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som projektkoordinator på Valmet kommer du att ha en viktig roll i produktionen med att delge Valmets kunder regelbunden statusuppdatering och projektplaner. Du kommer att arbeta med löpande översikt över projektens framsteg och status för att identifiera och identifiera eventuella problem som kan påverka projektens tidsplan och kvalitet. Du kommer att samarbeta nära och kommunikativt med projektledning och produktionsledning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Utföra och sammanställa rapportering för enskilt projekt på produktionen
* Skapa och underhålla protokoll
* Fotografering och sammanställning i rapport
* Daglig dialog med projektionsledare och projektledare

Vem är du?

Vi söker dig som gärna har en högskoleexamen inom ett tekniskt område och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller erfarenhet från tillverkande industri. God kunskap inom Officepaketet, speciellt Excel och en mycket god förmåga att uttrycka dig i engelska, i tal och skrift.

För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du vara van att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer, är proaktiv i ditt sätt genom att se vad som behöver göras och genomföra det. Du är social, noggrann, strukturerad, kommunikativ och trivs med att sitta som spindeln i nätet. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer.

Om verksamheten

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
19 maj
Sista ansökningsdag
18 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68695