Projektadministratör

Projektadministratör / costcontroller

Vi söker med start omgående en projektadministratör och/eller controller till ett nyetablerat företag i Stockvik. Här ges du möjlighet att kliva in i en expansiv period med stora möjligheter att bygga en fantastik karriär. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Just nu söker vi efter cost controller/projektadministratör med ansvar för kostuppföljning och planering till kontoret i Stockvik. Som marknadsledande global projektleverantör med teknisk expertis inom energi-, kemi- och resurssektorerna är vi en viktig del i industrins hållbara omställning. Vill du arbeta i projekt som bidrar till långsiktighet och hållbarhet och där man arbetar med att möta den förändring världen och energi- och kemisektorn står inför? Vi har projekten för dig oavsett om du vill följa våra kunders livscykel i våra projekt eller öppna dörren för en internationell karriär.

Om tjänsten

Vi på Worley Sverige AB söker nya kollegor till vårt team i Stockvik. Här finns samtliga ingenjörsdiscipliner representerade för att driva EPCM-projekt, vilket främst sker lokalt hos oss.

Du kommer att vara en del av vår Site team och stötta våra ingenjörer som arbetar inom alla projektfaser från förstudie till genomförande. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med varierande uppgifter inom kostnadsuppföljning, planering och dokumentkontroll. Eftersom de flesta av projekten utförs lokalt och nära våra kunder finns möjlighet till ständig feedback mellan design och utförande. Du har daglig kontakt med anläggningarna och kommer att vara en av våra kunders kontaktpersoner. Genom att vara en del av projektteamet får du en bred kompetens inom industriell konstruktion både lokalt och internationellt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Utföra kostnadsuppföljning och ta fram rapporter.
• Prognostisering av kassaflöden
• Koordinera och stötta ingenjörerna i projekt med dokumenthantering samt utskick till kunder samt andra discipliner i projektet.
• Arbeta i multi-disciplina projektgrupper nära projektledaren med support med projektadministration
• Göra enklare projektplanering samt följa upp.
• Följa upp PO:s
• Ansvara för kassaflödesprognoser för alla uppdrag och projekt.
• Rapportering om möjliga överutgifter (EV och Estimate To Complete (ETC)
• Upprätthåll SOW-listan

Du jobbar tätt samman med platschefen och i denna roll finns stora möjligheter för utveckling och du ges möjlighet att få stor insyn och kan vara med och bygga upp denna verksamhet.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är:
• Strukturerad och gillar ordning och reda
• Erfarenhet från projektadministration inom industri.
• Engelska och svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av MS Office i synnerhet Excell
• Erfarenhet av SAP
• Prestigelös och driven

Det är en merit med erfarenhet från processindustrin, pappersindustrin, kärnkraft eller raffinaderiindustrin.
Du gillar ordning och reda, är nyfiken, prestigelös men med en tydlig integritet. Rollen är bred och man hanterar många olika aktörer, roller och personer, detta är något du trivs och är bekväm med. Att vara en lagspelare är viktigt och du trivs med att ge råd och stöd åt andra inom ditt område. Du är förtroendeingivande, har stor integritet, god argumentationsförmåga och är duktig på att kommunicera med människor.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
1 juli
Sista ansökningsdag
15 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65094