Processingenjör

Processingenjörer till Valmet

Har du tidigare arbetat som processingenjör eller är du nyexaminerad och känner dig redo för nästa utmaning? Vill du bidra till att Valmets världsledande produkter når nya höjder? Då har vi rollen för dig! Att arbeta hos Valmet innebär att jobba vid teknikens framkant i en global miljö. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Våra 14 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

Om tjänsten

I rollen som processingenjör på Valmet arbetar du med processtekniska lösningar och engineering i fiberlinjeprojekt till kunder globalt. Arbetet utförs till stor del i olika team och innefattar utvecklingsarbeten samt processoptimering och utvärdering. Projekten kan pågå upp emot två år och mindre delprojekt kan pågå under ett år. Som processingenjör har du ett nära samarbete med kundens projektorganisation.

Processtekniska arbetsuppgifter som ingår i ditt arbete är t.ex. att dimensionera system och utrustning, utföra mass- och energibalanser, hålla utbildningar och delta i idrifttagningar av anläggningar. Resor är vanligt förekommande i denna tjänst.

Comos är Valmets huvudsakliga projektverktyg där Valmet också har ett behov av att utveckla kompetenta användare som kan stötta den processtekniska verksamheten och ta ansvar för modularisering och systemrelaterat arbete. Om du är intresserad av något eller av båda dessa områden, ansök redan idag!

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, gärna en civilingenjörs- alternativt en kandidatexamen med inriktning kemi, maskin- eller energiteknik. Förutom svenska behärskar du engelska i tal och skrift. Du är kvalitets- och resultatinriktad, kundfokuserad och en god lagspelare.

I den här rekryteringen samarbetar Valmet med Poolia och du kommer att bli anställd direkt hos Valmet.
Har du frågor eller funderingar kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Poolia.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
8 april
Sista ansökningsdag
7 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59331

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.