Konstruktör

Mechanical Design Engineer till Schneider

Vill du vara med och utveckla Schneiders produkter tillsammans med ett gäng innovativa kollegor? Vi söker nu en Mechanical Design Engineer till vår kund Schneider i Sundsvall. Detta är ett konsultuppdrag till en start med en varaktighet på 3–6 månader med möjlighet till förlängning hos Schneider.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Mechanical Design Engineer kommer du att vara ansvarig för att planera och utföra ritningar och förbereda teknisk dokumentation för att kommunicera designspecifikationer, testresultat och annan relvant information till andra ingenjörer och kunder. Du kommer också att följa upp produktionen och ge kundfeedback för att kontinuerligt förbättra Schneiders produkter och tillämpa bästa praxis i utvecklingsprocessen. Det finns möjlighet för viss distansarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör och som tidigare har arbetat med CREO och AutoCAD-program. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet inom maskinkonstruktion och erfarenhet inom de elektriska fälten. Du besitter utmärkta tekniska och analytiska färdigheter och kunskap om tillverkningsprocesser och material för att säkerställa att designerna kan tillverkas effektivt.

För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad och besitta en proaktiv problemlösningsförmåga. Besitta bra muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på engelska för att kunna kommunicera och samarbeta med externa och interna kollegor.

Om du är en Mechanical Design Engineer som är redo att ta nästa steg i din karriär, och om du vill vara en del av ett framgångsrikt och innovativt team på Schneider Electric i Sundsvall, så är detta tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Schneider ElectricTM skapar uppkopplade tekniska lösningar som omformar industrier, förvandlar städer och berikar liv. Våra 160 000 anställda trivs i mer än 100 länder. Från de enklaste tjänsterna till komplexa operativa system, vår teknik, mjukvara och tjänster förbättrar hur våra kunder hanterar och automatiserar sin verksamhet. Hjälp oss att leverera lösningar som säkerställer att Life Is On överallt, för alla och i varje ögonblick: https://www.youtube.com/watch?v=VbldHPFltQQ

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
22 april
Sista ansökningsdag
21 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71046