Produktionsplanerare

Leverans- och produktionsplanerare till SCA

Gillar du att vara i händelsernas centrum? Nu kan du vara med och styra logistiken för pappersmassa ut från världens största produktionslinje för barrsulfatmassa, till kunder i Europa, Nordamerika och Asien. Vi söker en Leveransplanerare till vår kund SCA på Östrand där det handlar om avancerat teamwork i en toppmodern industri. Ett unikt jobb på en unik arbetsplats. Du kommer att bli anställd av Poolia och uppdraget förväntas pågå till och med 2024-12-31 med chans till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som leveransplanerare är du mitt i händelsernas centrum och har en affärskritisk roll. Du synkar leveranser med produktion och försäljning. Du beräknar justeringar utifrån produktionsparametrar, lagernivåer, planerade leveranser och andra prioriteringar. Med din ansvarskänsla och ditt engamgang får du teamet kring leverans, sälj, marknad och produktion att dra åt samma håll. Östrand är världens största produktionslinje för blekt barrsulfatmassa. Den nybyggda industrin håller världsklass när det gäller kvalitet, miljö och konkurrenskraft.

Vem är du?

Vi söker en initiativrik och ansvarsfull person som har en akademisk examen inom teknik/ekonomi eller motsvarande, gärna med inriktning logistik/supply chain. Arbetet är analytiskt och kommunikativt – du behöver ha sinne för båda. Teknisk förståelse för datasystem, matematisk fallenhet och en god samarbetsförmåga är andra viktiga delar. Du är en god användare av excel. Produktionsplaneraren behöver också ha stor förståelse för kundernas specifika krav och behov. Att du ställer dig bakom SCA:s värdegrund baserad på ansvar, högklassighet och respekt är självklart.

Om verksamheten

Kärnan i SCA:s verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
6 september
Sista ansökningsdag
5 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69471