Ingenjör

Lead Project Engineer, Plant Design

Är du ansvarstagande, gillar att arbeta i stora projekt och med ständiga förbättringar? Då kanske det är dig vi har det stora nöjet att kunna välkomna som Lead Project Engineer till Valmets härliga gäng inom Plant Engineering i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I den här rollen omfattar tekniskt ansvar inom layout och rördesign där du kommer vara disciplinansvarig inom ramen för aktuella projekt. Beroende på vilka tidigare erfarenheter du har kommer uppdragen kunna bestå av allt från mindre ombyggnadsprojekt till helhetsansvar i stora anläggningsprojekt.

Vem är du?

Du har en relevant högskoleingenjörsutbildning och/eller erfarenhet av anläggningskonstruktionsarbete inom processindustrin. Vidare ser vi gärna att du är en person med driv och engagemang som har ett gediget intresse för teknik och ledarskap. Dina personliga egenskaper värderas högt och vi ser gärna att du är lösningsorienterad och initiativtagande, då Valmet ständigt arbetar med förbättringar och utveckling av sina arbetsmetoder.

I rollen som Lead Project Engineer är det dessutom viktigt att du är affärsmässig och med det som grund en god beslutsfattare. Du har god kommunikationsförmåga och dessutom goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt. Eftersom Valmet verkar på en global arena bör du tycka om att resa och uppskatta olika kulturer samt människor. Dessutom är erfarenhet av E3D/PDMS och COMOS meriterande men inte ett krav.

Förutom ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter erbjuder Valmet kompetensutveckling, flexibla arbetstider och ett gediget paket av olika personalförmåner med till exempel sjukvårdsförsäkring.

Om verksamheten

Vi erbjuder arbete i ett världsledande företag tillsammans med några av branchens mest engagerade, erfarna och kunniga ingenjörer. Hos oss finner du ett stimulerande och fartfyllt arbete med stora utvecklingsmöjligheter, där hållbarhet utgör en central del av Valmets strategi. Vår avdelning – Plant Engineering – ansvarar för layout och rördesign, basic bygginfo, ståldesign samt torn, tankar och tryckkärl inom områdena massa, papper och energi.

Vi investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap och hållbarhet. Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag: Customers, Renewal, Excellence and People utgör grunden för allt vi gör på Valmet.

Vi ser fram emot din ansökan!

When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 18 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
15 september
Sista ansökningsdag
14 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65807