Kvalitetsingenjör

Kvalitetsingenjör till Sundsvall

Trivs du i en roll med ständiga förbättringar och där utveckling är vardag? Letat du efter nästa steg i din karriär? Vi söker dig som är redo för en spännande roll med varierande och inspirerande arbetsuppgifter där du har en perfekt möjlighet att utvecklas i en internationell miljö!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Kvalitetsingenjör arbetar du med kontroller av inkommande gods, avvikelsehantering och vara i daglig kontakt med kundens underleverantörer. En stor del av arbetet sker tillsammans med andra avdelningar som, inköp, produktion och konstruktion.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen bör du ha en teknisk bakgrund och/eller kompetens/färdighet inom verkstadsproduktion. Du behöver ha tidigare erfarenhet från tillverkning och kunskap inom ritningsläsning, mätning, svetsning, montering, bearbetning och ytbehandling.

Du bör ha lätt att kommunicera med en förmåga att skapa positiva relationer och samarbeta både internt och externt. Ett krav är att du behärskar engelska i tal och i skrift. Med fördel har du grunderna om QHSE- system (ISO 900, ISO14001, OHSAS 18001).

Intresserad? Sök tjänsten redan idag!

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
25 november
Sista ansökningsdag
24 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66647