HR Business Partner

Kvalificerad HR-partner till Peab Anläggning AB

Vill du ingå i ett engagerat och drivet HR-team hos Peab? Nu söker vi en kvalificerad HR-partner för en bred och omväxlande HR-roll till Peabs anläggningsverksamhet i Södra Norrland med placeringsort Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Peab är Sveriges största bygg- och anläggningsföretag. Vi driver många spännande projekt, stora som små, som utvecklar vårt samhälle. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill driva och utveckla HR-arbetet inom affärsområdet Anläggning i Norrland.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som HR-partner hos Peab kommer du att arbeta både operativt och strategiskt med frågor inom alla delar av HR-området. Du driver Peabs HR-processer i nära samverkan med chefer inom ditt geografiska ansvarsområde, samtidigt som du deltar i HR-teamets strategiska arbete med att långsiktigt utveckla dessa HR-processer. Allt för att på bästa sätt bidra till att uppnå Peabs mål.

Exempel på uppgifter som ingår i tjänsten:
• Kompetensförsörjning från attraheraarbete till rekrytering
• Arbetsrättslig hantering av personalärenden
• Lag- och avtalstolkningar, Samverkan och fackliga förhandlingar
• Kompetensutveckling och utbildningsinsatser
• Hälsofrämjande insatser och rehabilitering
• Att stötta och stärka våra chefer, både på plats och på distans
• Ytterligare fokusområde utifrån din kompetens

Peab är en stabil arbetsgivare i en spännande bransch. Vi verkar i hela Norden och erbjuder både goda utvecklingsmöjligheter i rollen och karriärvägar på sikt. Du får ta dig an varierande och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med fina kollegor i en organisation som vilar på våra gemensamma kärnvärden.

Vem är du?

Vi vill att du är en driven och självständig person med förmågan att kommunicera tydligt både i tal och i skrift. Du trivs med att ta ansvar och att jobba metodiskt mot uppsatta mål. Vidare är du lyhörd, engagerad och har en god förmåga att samarbeta, även på distans.

För att trivas i rollen söker vi dig som har minst fem års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. I grunden har du en akademisk utbildning från högskola/universitet inom PA eller motsvarande inriktning. Vi ser gärna att du har en god erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och förhandlingar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det här som rätt tjänst för dig? Tveka inte, utan skicka in din ansökan idag!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Peab med Poolia. Har du frågor eller funderingar kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss på Poolia.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
16 juni
Sista ansökningsdag
15 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64935