Kommunikatör

Kommunikatör

Är du en självgående och lösningsfokuserad kommunikatör med social kompetens? 
Vi söker en erfaren kommunikatör till ett internationellt bolag inom den tillverkande industrin. 

I rollen som kommunikatör kommer du att ha en central roll i att utveckla och implementera kommunikationsstrategier för vår kund i Sundsvall. Du kommer att ansvara för att skapa en stark extern närvaro, stärka varumärket och säkerställa effektiv kommunikation med både interna och externa intressenter. 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

* Producera kommunikationsmaterial 

* Utveckla och genomföra kommunikationsstrategier som stödjer företagets mål och värderingar.

* Skapa engagerande och effektivt innehåll för olika kanaler, inklusive webbplatser, sociala medier, pressmeddelanden och marknadsföringsmaterial.

* Samarbeta nära med olika interna avdelningar för att säkerställa en samstämmig kommunikation både internt och externt.

* Planera och genomföra interna evenemang och möten för att främja en effektiv intern kommunikation.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap alternativt motsvarande kunskaper. Det är önskvärt om du minst har två års erfarenhet från en liknande roll och gärna från en tillverkande industri. Vi ser det meriterande om du har en god förståelse för digital kommunikation och kunskap om SoMe. 

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
17 maj
Sista ansökningsdag
16 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68674