Konstruktör

Junior maskinkonstruktör till Eurocon

Vill du arbeta på en modern arbetsplats där vi värdesätter varandra, har stark framtidstro och tror på att samarbete är nyckeln till framgång? Eurocon expanderar och söker nu fler maskinkonstruktörer till vårt team i Sundsvall. Möjligheterna för dig att växa med oss är stora och som konsult hos oss kommer du att arbeta med att effektivisera och framtidssäkra en hållbar industri. Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som maskinkonstruktör arbetar du med allt från produktutveckling och maskinkonstruktion till stora industriprojekt. Du kommer även att hjälpa våra kunder att utveckla, modifiera och konstruera nya och befintliga produkter och maskiner.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning från högskola, universitet eller motsvarande arbetslivserfarenhet från liknande roll. Eftersom omfattningen och komplexiteten i våra uppdrag varierar kan du vara alltifrån nyutexaminerad till senior. Några års erfarenhet är meriterande.

Som person är du driven, noggrann och engagerad samt van att arbeta självständigt. Du har en bred och övergripande förståelse för teknik och är van att jobba mot uppsatta mål. Du ser dig själv som en teamspelare med god social kompetens.
Vi ser gärna att du:

• Har kunskaper i vanligt förekommande CAD-verktyg. Meriterande är Solidworks eller Inventor
• Har god datorvana och grundläggande kunskaper i MS Office-paketet
• Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
• Har tekniskt intresse, en vilja att lära, är nyfikenhet på yrket och initiativförmåga

För oss är det viktigt att ditt beteende samspelar med Eurocons kärnvärden: kvalitet, engagemang och gemenskap. Vi arbetar med löpande urval och ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Eurocon med Poolia. Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Poolias rekryteringskonsult Pär Jonsson på par.jonsson@poolia.se, +46 768 694 756.

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt, välkommen till Eurocon!

Om verksamheten

På Eurocon blir du en del av en öppen och välkomnade atmosfär i trevliga och nyrenoverade lokaler i centrala Sundsvall. Verksamheten är framtidsinriktad med starkt utvecklingsfokus präglad av nyfikenhet, stor frihet och glädje.
I en region som växer allt starkare inom industrin ser vi ljust på framtiden och har stora möjligheter att växa genom flera intressanta och utvecklande projekt. Det här är ett gyllene tillfälle för dig att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Eurocon med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter cirka 285 medarbetare och är en del av Rejlers Sverige AB. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder. Läs mer på eurocon.se

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
15 juli
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71722