Controller

Junior Controller till Myndighet i Sundsvall

Om tjänsten

Vi söker en Junior Controller till en Myndighet i Sundsvall! Tjänsten är ett vikariat med start den 6 juni på halvtid tom 15 juli, därefter heltid perioden 22 augusti tom 30 november.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer arbeta med att stötta ekonomer i deras arbete kring prognoser och bokslut samt arbeta löpande med uppföljning och analys. Utöver detta kommer du upprätta kalkyler, rekvisitioner samt följa upp enklare analyser för projekt. Till sist kommer du även vara med i ekonomiska utredningar. Myndigheten använder sig av systemen UBW (Agresso) och budgetverktyget Hypergene.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning, några års erfarenhet av arbete med ekonomi i ekonomisystem samt goda kunskaper i Officepaketet. Utöver detta är det mycket meriterande om du tidigare arbetat i just systemen UBW (Agresso) samt Hypergene och har kunskap kring statlig redovisning.

I övrigt läggs stor vikt på dina personliga egenskaper, såsom din förmåga att analysera, strukturera samt samarbeta. Du behöver vara en lösningsorienterad person som har en känsla för service. Utöver detta gillar du att arbeta självständigt och att ta egna initiativ, samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
20 juni
Sista ansökningsdag
19 juli
Omfattning
Vikariat
Referensnummer
64592