Inköpare

Inköpare, Sundsvall

Vi söker nu en inköpare till vår kund i Sundsvall. Vill du arbeta på en trivsam och fartfylld arbetsplats med ett härligt team? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten är ett konsultuppdrag, tills vidare med goda chanser att bli anställd hos kund på sikt.
Urvalsarbetet kommer att ske löpande och start önskas så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som inköpare kommer du att spela en viktig roll för organisationen och du kommer att ansvara för inköp av material och entreprenörstjänster. Ditt arbete förutsätter ett nära och engagerat samarbete med interna beställare och tekniskt ansvariga.

Du kommer att arbeta med inköpsarbete som avser beställning, leveransbevakning, reklamationer, fakturahantering, offertförfrågningar, avtal och analysering av leverantörsmarknaden. Samtidigt kommer du att medverka i större upphandlingar och projektinköp där du säkerställer rätt kvalitet till lägsta möjliga kostnad.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning inom inköp, ekonomi eller logistik och gärna tidigare erfarenhet inom tillverkande industri. Du är en van användare av affärssystem, Office-program, främst excel. Som person har du god kommunikationsförmåga, är resultatinriktad, organiserad och har lätt för att skapa goda kundkontakter. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
16 mars
Sista ansökningsdag
15 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68056