Redovisningskonsult

Erfaren redovisningskonsult till Greenstep

Vill du jobba på en familjär arbetsplats med härliga kollegor? Vill du känna att du utvecklas både personligt och professionellt och får anpassa din utvecklingsplan till din ambition och förmåga? Greenstep är en heltäckande tillväxtpartner som nu etablerar sin verksamhet i Sundsvall, därav söker vi dig som vill arbeta som erfaren redovisningskonsult hos oss!

Ansök redan idag och bli en del av Greenstep-familjen!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I arbetet som erfaren redovisningskonsult arbetar du mångsidigt med olika uppgifter kopplat till dina kunders ekonomiförvaltning. Uppgifterna innefattar allt från verksamhetsanalyser, redovisning, upprättande av period- och årsbokslut samt beskattningsfrågor. Kundarbete är en viktig del av ditt arbete och därmed trivs du i en roll där kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden är en central del av din vardag. Som erfaren redovisningskonsult är du trygg i din egen kompetens och du trivs i en roll där du handleder dina juniora kollegor och hjälper dem växa i sitt arbete.

Vem är du?

Du är en driven, social och engagerad person med ett prestigelöst förhållningssätt och som trivs i en arbetsgemenskap där alla arbetar mot våra gemensamma mål och stöttar varandra. Du har ett starkt självledarskap och utvecklar aktivt din kompetens samt arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt. Du trivs med att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö och är flexibel i ditt arbete.
Vi ser dessutom att besitter:
• En högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och/eller redovisning
• Cirka 5 års erfarenhet av mångsidigt ekonomi- och redovisningsarbete
• Tidigare erfarenhet av olika system och en förmåga att lära dig snabbt nya system, erfarenhet av system som NetSuite, Fortnox, Capego Procountor och/eller Business central ses som en merit
• Flera års erfarenhet av att självständigt upprätta period- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
• Tidigare erfarenhet av konsultrollen
• Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

I denna rekryteringsprocess samarbetar Greenstep med Poolia. Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Poolias rekryteringskonsult Pär Jonsson på par.jonsson@poolia.se, +46 768 694 756.

Om verksamheten

En mix av kunder som sträcker sig från startups och lokala fonder till börsnoterade och internationella företag. Hos oss får du arbeta både med svenska och internationella kunduppdrag. Vi tror på samarbete och vill lyckas som ett team. Därmed finns det över 700 kunniga kollegor i Greenstep-familjen som vill hjälpa dig uppnå dina mål!
Vi erbjuder dessutom:
• Professionell, inkluderande och öppen företagskultur, där vi arbetar i team och hjälper varandra att tillsammans nå våra mål!
• En konkurrenskraftig lön och vinstdelningsprogrammet “Tillsammans”, där 10% av den årliga vinsten delas till medarbetarna
• Moderna och centralt belägna trivsamma kontor i Stockholm, Norrköping, Umeå, Sundsvall och Göteborg
• Kontinuerlig kompetensutveckling i arbetet och utbildningar som stöttar kompetensutvecklingen
• Attraktivt tjänstepensions- och försäkringspaket, friskvårdsbidrag samt olika motions och personalevenemang

Greenstep är ett familjeföretag som grundades 2010 i Finland och är idag en expertorganisation som erbjuder kvalitativa tjänster för att stötta kundernas affärsverksamhet och tillväxt. Greenstep är en familj med över 700 medarbetare som arbetar inom redovisning, lön, HR, skatt- och affärsjuridik, CFO, hållbarhetstjänster, ERP-system och automation. Vi utför vårt specialistarbete utgående från vår gemensamma värdegrund, vars kärna är en vilja att glädja kunden genom kvalité och anpassat enligt kundernas behov. Greenstep har i dagsläget kontor i Finland, Sverige, Åland, Norge, Estland samt verksamhet i Nederländerna och UK. I övriga länder betjänar Greenstep sina kunder genom MSI Global Alliance. En betydande del av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer.

Istället för föråldrade hierarkier fokuserar vi på teamtänkande och självledarskap i en arbetsgemenskap där ingen blir lämnad ensam. Hos oss blir du en del av en arbetsgemenskap där expertis, hållbarhet och en genuin vilja att hjälpa och stötta våra kunder och varandra som kollegor är en självklar del av vardagen. ??

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
26 juni
Sista ansökningsdag
25 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71790