Konstruktör

El- och instrumentingenjör/ Elkonstruktör till Valmet

Valmet befinner sig i en expansiv fas och söker nu en el- och instrumentingenjör till enheten för Flingtorkning och Balning i Sundsvall. Tjänsten är en direkt rekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du blir anställd direkt av Valmet. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som el- och instrumentingenjör kommer du att arbeta med elektrifiering och instrumentering av maskin samt anläggningar, vilket innebär förstudier, elprojektering och produktutveckling. Du ansvarar för beräkningar, tekniska beskrivningar, framtagande av elunderlag samt skapar och vårdar långsiktiga kundrelationer.

Du kommer vidare att arbeta i leveransprojekt tillsammans med mek- och anläggningskonstruktörer samt fungera som teknisk specialist inom ditt kompetensområde. I din roll ansvarar du också för att driva frågor framåt som rör utveckling och förbättring av maskiner inom el- och instrument/automation. Då Valmets kunder finns både nationellt och internationellt förekommer det resor i tjänsten.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som El- och instrumentingenjör ser vi att du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete inom elkonstruktion, gärna på maskin- och anläggningsnivå. Erfarenhet från installation, uppstart och överlämnande till kund ses som mycket meriterande, speciellt om detta gäller Valmets balningsutrustning.

Som person har du ett stort tekniskt intresse och tycker om att arbeta med människor. Du tar gärna egna initiativ, brinner för innovativa lösningar och är säkerhetsmedveten i ditt tänkt och agerande. Vi vill att du är en lagspelare, har en god kommunikationsförmåga och är lyhörd gentemot kollegor och kunder. Det är viktigt att du drivs av resultat, är anpassningsbar och kan arbeta självständigt.

Vi ser framemot din ansökan!

Om verksamheten

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet AB ingår i den finska Valmet-koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen.

Idag arbetar cirka 17 000 anställda i olika länder och sammanlagt 1 700 anställda i Sverige med stor kundbas i Skandinavien. Deras medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat.

I Sundsvall har Valmet 460 anställda och levererar processer och utrustning för kemisk och mekanisk massaframställning, fiberboardproduktion, balhantering och hydrolyssystem för framställning av biobränslen.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
3 juni
Sista ansökningsdag
2 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64780