Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Om tjänsten

Är du en strukturerad och ansvarsfull ekonomiassistent som är redo för något nytt? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker just nu en ekonomiassistent för en kunds räkning i Sundsvall. Ta chansen och sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• skapande av betalningsunderlag
• in- och utbetalningar
• administrering av fakturor
• allmänna administrativa uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som vant hanterar ett dagligt flöde av fakturor. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har du utbildning inom ekonomi är det meriterande.

Som person är du energisk och noggrann med stor känsla för ordning och reda. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt tillvägagångssätt på ett effektivt sätt. Att sätta upp och hålla tidsramar är självklart för dig. För att lyckas i konsultrollen är det dessutom viktigt att du är öppen och positiv, trivs med att möta nya människor och snabbt sätter dig in i nya miljöer och arbetsuppgifter.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
22 juni
Sista ansökningsdag
21 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65002