Ekonom

Ekonom, Sundsvall

Vi letar efter en engagerad ekonom som vill vara en nyckelspelare hos vår kund i Sundsvall.
Har du en ekonomiutbildning samt har arbetat som ekonom eller controller tidigare kan det vara dig vi söker! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

En stor del av rollen består av att ha kontakt med verksamheten, leverantörer och kunder. Det är viktigt att du är prestigelös och har möjlighet att ta tag i det som behovs. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration så som:

– Redovisning och bokföring
– Budget och prognos
– Rapportering
– Ekonomisk rådgivning
– Fakturering

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du behöver ha goda kunskaper i Office-program, särskilt Excel och i systemet SAP.

Då du kommer att arbeta väldigt brett så ställer det höga krav på dig som person, att du är serviceinriktad, noggrann och lösningsorienterad samt besitter en god kommunikativ förmåga.

Om du trivs i en dynamisk miljö och vill vara en del av ett framgångsrikt team, ser vi fram emot din ansökan!

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
15 april
Sista ansökningsdag
14 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70960