Controller

Controller till SCA Skog

Är du en analytisk och systemintresserad ekonom som gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en Controller till SCA Skog i Sundsvall. Uppdraget är på heltid med önskad start så snart som möjligt och fram till 2024-06-30, med goda chanser till förlängning.

SCA Skog har som syfte att förse SCA:s industrier i norra Sverige med virkesråvara där avdelningen för industriförsörjning har det yttersta ansvaret för planering, anskaffning samt transport av råvaran.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I den här rollen som Controller kommer du att arbeta med administration av avtal, regisitering av bla. Prislistor och kontrakt i Violsystemet. Du kommer att arbeta med utredningar och uppföljningar, budget- och prognosarbete och viss fakturahantering. I arbetet kommer du att ansvara för SCA:s virkesprislistor och vara support i Violsystemet till övriga enheter inom SCA då det pågår en systemförnyelse.

Vem är du?

För att passa in i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande kunskaper genom yrkeserfarenhet. Du är en van användare av Excel och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och system.

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett sammansvetsat team som arbetar nära varandra mot gemensamma mål. Som person har du en stor ansvarskänsla och trivs när det ställs krav på noggrannhet och att leverera i tid. Effektivitet och struktur är något vi värdesätter för denna roll.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
2 februari
Sista ansökningsdag
1 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67107