Arkivarie

Arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall

Poolia söker en Arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall med start senast den 2 oktober. Som Arkivarie kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa korrekt informationshantering och arkivering, vilket är av yttersta vikt för myndighetens framgång i det digitala skiftet. Uppdraget förväntas pågå till och med 30 juni 2024 med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Arkivarie på Bolagsverket via Poolia kommer du att vara ansvarig för att utveckla och vidareutveckla arkivkrav för befintliga och nya IT-system samt skapa tillhörande bevarandeplaner. Du kommer också att delta i implementeringen av e-arkiv och ge råd och vägledning i arkivfrågor till medarbetare och chefer. Dina insatser kommer att vara avgörande för att säkerställa att myndighetens information hanteras och bevaras på ett säkert och effektivt sätt.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen krävs en kombination av kompetenser och egenskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av informationsförvaltning och arkivhantering, särskilt inom det digitala området. Arbetet kräver ett analytiskt och strategiskt tankesätt för att säkerställa att informationen hanteras på rätt sätt och bevaras enligt myndighetens behov. Vidare är kunskap om och praktisk erfarenhet av verktyg som Jira, Confluence, Word, Excel och E-arkiv av stor betydelse.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Sundsvall
Publicerad
6 september
Sista ansökningsdag
5 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69477