Ekonomiassistent

Ekonomiassistent deltid, Stockholm

Just nu söker vi en ekonomiassistent till vårt kund i Stockholm. Du kommer att ingå i ett team om totalt tre personer. Uppdraget är ett deltidsuppdrag (50%) med placering i Stockholm (inom tullarna), med start i mitten av augusti. Du kommer att anställas hos Poolia Finance och hyras ut till kunde. Med rätt matchning av kandidat kommer du att efter sex månader kommer du att gå över med en anställning hos kund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Leverantörsreskontra – registrering och redovisning
– Kundfordringar – både B2C och B2B
– Kontakt med vår redovisningsbyråpartner och andra myndigheter
– Delaktig i månads- och årsbokslutsprocesser/avstämning/årsredovisningar/revisionsprocesser
– Hantera inkommande post och e-post
– Hantera kortutgifter på månadsbasis
– Övriga förekommande ad-hoc uppgifter på en ekonomiavdelning

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi eller liknande, samt några års erfarenhet av att ha jobbat med kund- och leverantörsreskontra samt redovisning. Du har goda kunskaper i Excel och affärssystemet som tillämpas är Visma.net, vilket är meriterande, men inte krav.

Som person är du proaktiv, har ett stort engagemang och är ansvarstagande. Du gillar högt tempo och att jobbar effektivt och metodiskt. Då det är många kontaktytor behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten

Du kommer vara anställd av Poolia Finance och hyras ut till kunden.
Vi är måna om att du som konsult hos oss skall trivas både ute på din arbetsplats samt som anställd av Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig även friskvårdsersättning, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter som anordnas av Poolia. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig ute på din arbetsplats så att du blir framgångsrik i ditt uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholms län
Publicerad
7 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71085