Administratör

Vi söker en erfaren administratör till stort energibolag

Vi söker för kunds räkning en administartör med erfarenhet av fakturering.
Uppdraget är heltid med starta 2 september och sträcker sig c.a 6 månader framåt med chans till förlängning. Du blir anställd av oss på Poolia men arbetar på plats ute hos kund. Det finns möjlighet arbeta upp till två dagar på distans i överenskommelse med närmast chef på plats.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi söker en erfaren administratör som har erfarenhet av fakturering. Som administratör så kommer du att arbeta operativt inom avdelningen Eftermarknad och Service som är en del av enheten Försäljning. I rollen så stöttar du enheten och hanterar faktureringen och administration. Du kommer att arbeta med att vara behjälplig i hanteringen av fakturering för samtliga produkter och tjänster och ansvara för att det sker i tid. Du kommer även att hantera frågor via telefon och mail som rör fakturor.

Vem är du?

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning samt 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god kommunikativ förmåga och kan utrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av att arbeta inom energibranschen. Vi söker dig som brinner för service samt har god samarbetsförmåga. Vidare är du initiativtagande och är kvalitetsmedveten.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
9 juli
Sista ansökningsdag
8 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71900