Administratör

Vi söker administrativa skadereglerare

Har du tidigare arbetat med handläggning och är sugen på ett nytt uppdrag? Har du dessutom erfarenhet av utredning och administrativt arbete? Då kan det vara dig vi letar efter! Vår välkända kund inom eldistribution söker nu en administratör/skadereglerare som kan bistå organisationen med sina administrativa kunskaper. Tjänsten förväntas starta den 30 juni 2022 och pågå i ett år, med goda chanser till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I tjänsten som administrativ skadereglerare kommer du främst hantera inkommande skadeståndsanspråk, reklamationer och frågor om avbrottsersättning. Arbetet utförs i en befintlig grupp på elva personer.

Andra arbetsuppgifter som förekommer är:
• Vara tillgänglig och besvara anspråk och reklamationer via brev, mejl eller telefon
• Reglera skador direkt med hjälp av information i tillgängliga databaser

Vem är du?

För att passa in i rollen som administrativ skadereglerare ser vi att du har minst en högskoleutbildning inom juridik, ekonomi, elteknik eller administration. Du ska även ha några års arbetslivserfarenhet av handläggning och utredning eller många års erfarenhet av administrativt arbete. Meriterande är det även om du har tidigare erfarenhet av skadereglering i försäkringsbranschen.

Vi lägger även stor vikt personliga egenskaper och ser därför att du är lyhörd, ödmjuk och pålitlig för att kunna hjälpa våra kunder efter bästa förmåga. Vi hoppas även att du är prestigelös, samarbetssökande och är beredd på att arbeta i ett högt tempo.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
1 juli
Sista ansökningsdag
15 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64701