Managementkonsult

Verksamhetsutvecklare till Praktikertjänst

Vill du ha Sveriges roligaste jobb och världens bästa kollegor?

Har du god förståelse för företagsekonomi och har stöttat chefer inom ekonomistyrning- och/verksamhetsutveckling? Är du kommunikativ och trivs med kundrelationer? Då kan du vara den vi söker!

Praktikertjänst, Sveriges största privata aktör inom hälso- och sjukvård samt tandvård befinner sig i en utvecklingsfas och söker nu affärsmässiga och kommunikativa verksamhetsutvecklare till sitt trevliga huvudkontor i centrala Stockholm. Är du redo för en ny spännande utmaning? Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I tjänsten arbetar du mot ett flertal verksamheter inom privat hälso- och sjukvård samt tandvård som bedrivs på mottagningar runt om i landet. Du stöttar bolagets verksamhetschefer och ledningsgrupper med ekonomi- och verksamhetsrelaterade frågor och du medverkar till att bygga förstklassiga vårdverksamheter. Praktikertjänsts huvudkontor är beläget i Stockholm city. Tjänsteresor ingår i rollen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Agera som ett coachande stöd till verksamhetschefen och ledningsgrupperna avseende verksamhetsutveckling, effektiviseringar, nyinvesteringar och verksamhetsförändringar
– Stötta verksamhetschefen i uppföljning och analys av verksamhetens resultat
– Medverka vid överlåtelser/övertaganden av verksamheter och arbeta med värdering av dessa samt vara delaktig i olika projekt

Vem är du?

Vi tror att du har en utbildning som civilekonom eller motsvarande, gärna med inriktning företagsekonomi eller organisation. Har du arbetat med organisation- och ledarutveckling ser vid det som meriterande men det är inte ett krav. Du har minst några års relevant arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet inom hälso-och sjukvård eller tandvård är ett stort plus.

Du har god kunskap om företagsekonomi, kan analysera ett verksamhetsresultat och göra kalkyler på investeringar. Viktigast är att du har arbetat nära kunder och drivs av att bygga upp kundrelationer, gärna i en konsultativ/rådgivande roll. Har du erfarenhet av entreprenörskap och kunskap av att driva eget företag ser vi det som ett plus.

För att lyckas i tjänsten som verksamhetsutvecklare är det viktigt att du bidrar med ett affärsmässigt perspektiv och att du har god förmåga att bygga relationer och vinna förtroende. Rollen är rådgivande och därför är det viktigt att vara lyhörd inför behoven inom respektive verksamhet samt vara pedagogisk och tydlig. Avgörande är också förmågan att självständigt initiera, driva och ta beslut.

Om verksamheten

Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med att hela företaget ägs av dem som arbetar inom vården, det finns inga externa ägare. 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykologer, sjuksköterskor och barnmorskor.

Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 6 700.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
15 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64576

Gabriel Asp