Chefsassistent

VD-assistent till Kyrkans Akademikerförbund

Nu söker Kyrkans Akademikerförbund, KyrkA, en kvalificerad VD-assistent till förbundsdirektören. I rollen kommer du att avlasta förbundsdirektören med informationsförvaltning, projektledning, avtalsskrivning och koordination inom organisationen. Detta är en dynamisk roll som kräver att du är självgående med en god organisations- och kommunikationsförmåga. Här arbetar du med engagerade kollegor i trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos KyrkA på heltid med startdatum enligt överenskommelse. Vänligen observera att urval och intervjuer kommer att påbörjas den 1 augusti, eventuella frågor innan dess besvaras via mejl. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som VD-assistent på KyrkA är du förbundsdirektörens högra hand och du har en roll som kräver god prioriteringsförmåga och ett starkt verksamhetsfokus. Ditt arbeta växlar mellan att stötta och att självständigt ansvara för uppgifter, du kommer bland annat att leda interna projekt så som digitaliseringsprojekt kopplat till verksamheten inom dokumenthantering och arkivering.

Andra uppgifter som ingår är att:
• Arbeta fram underlag för interna dokument, förslag och revideringar av policyer
• Skapa utkast för kommunikation i sociala mediekanaler
• Förbereda inför möten, protokollföring och uppföljning
• Ha kontakt med leverantörer, ta in underlag och förhandla avtal utifrån direktiv och ramar
• Hantera vissa delar av internkommunikation
• I övrigt förekommande uppgifter kopplat till rollen

Facklig kontaktperson är Anna-Lisa Saar, ordförande KyrkAs personalförening, anna-lisa.saar@kyrka.se

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant akademisk examen och som har erfarenhet från en liknande roll. Vi vill också att du har arbetat minst tre år inom föreningsverksamhet, facklig eller annan medlemsorganisation. Du har erfarenhet av att leda interna projekt och du har kunskap om digitalisering, informationsförvaltning samt GDPR. Tjänsten kräver svenska på en hög nivå i tal och skrift samt att du behärskar formalia gällande protokoll.

För att lyckas i rollen är du självgående och arbetar proaktivt med en hög servicenivå. Du har god förmåga att förstå en organisation och dess verksamhet vilket gör att du kan prioritera i ditt arbete. Dina personliga egenskaper inkluderar god samarbetsförmåga och förmågan att hantera integritetskänslig och konfidentiell information. Vi ser gärna att du som söker delar Svenska kyrkans värderingar.

Om verksamheten

Kyrkans Akademikerförbund organiserar akademiker och jämförbara kvalificerade yrkesutövare inom Svenska kyrkan och är ett Saco-förbund. Kyrkans Akademikerförbund är det största akademikerförbundet för kyrkoherdar och präster, diakoner och pedagoger. En stor andel av medlemmarna är chefer eller arbetsledare. Förbundet firade nyligen 120-årsjubileum och arbetar aktivt för bättre villkor för sina medlemmar. Medlemmar erbjuds intressanta förmåner i form av utbildningar bland annat i arbetsrätt och arbetsmiljö samt ledarskap, chefskap och teologi. Förbundet har som enda fackliga organisation fullt fokus på anställda i Svenska kyrkan. Verksamheten vilar på människors lika värde och demokrati och förbundet är partipolitiskt obundet.
Läs mer på: https://kyrka.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
10 juli
Sista ansökningsdag
7 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71889