Utbildningsadministratör

Utbildningsadministratör till Praktikertjänst

Utbildningsavdelningen inom Praktikertjänst erbjuder kvalitativ utbildning och kompetenshöjning för hela vård- och tandvårds Sverige. Genom ett brett utbud av fysiska och digitala utbildningar, konceptutbildningar och anpassade utbildningar i hela landet och utomlands förmedlas kunskap, inspiration och motivation som föder framgång!

Är du en erfaren utbildningsadministratör som drivit projekt självständigt från idé till slutförd kurs? Om du söker en omväxlande roll med många kontaktytor i ett bolag som ser kompetensutveckling som ett prioriterat område, då kan detta vara jobbet för dig!

Du erbjuds en dynamisk arbetsplats belägen i ljusa lokaler vid Hötorget. På huvudkontoret arbetar cirka 300 personer med service till Praktikertjänsts mottagningar runt om i landet. Möjlighet till hybridarbete finns, liksom förmåner så som generöst friskvårdsbidrag, subventionerad lunch och kortare arbetsdagar på sommaren.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med startdatum enligt överenskommelse, provanställning tillämpas. Vänligen observera att urval och intervjuer påbörjas i mitten/slutet av januari. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Praktikertjänst är Sveriges största aktör inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Här är kompetensutveckling ett prioriterat område för att fortsätta ha landets nöjdaste patienter. Utbildningsavdelningen är en central del i servicen till närmare 8000 medarbetare som finns i hela Sverige. Tillsammans med koncernens ämnesexperter levereras varje år tusentals utbildningstimmar genom klassrumsutbildningar, konferenser, program, ledarskapskurser och digitala utbildningar.

Som utbildningsadministratör är din uppgift att planera utbildningsprogram och kurser med ansvar för hela kedjan från idé, research och leverans till uppföljning och vidareutveckling. Du erbjuds ett varierat arbete där du driver och koordinerar samtliga delar inom dina projekt självständigt med stöttning av ett erfaret team.

I rollen kommer du att:
• Ansvara för budget och ekonomi kring dina kurser, upprätta kalkyler och förhandla fram konkurrenskraftiga priser och villkor av exempelvis föreläsare och konferensanläggningar
• Driva riktade marknadsinsatser för att maximera synligheten för de kurser du erbjuder
• Arbeta med omvärldsbevakning och research gällande potentiella kursidéer samt identifiera lämpliga externa aktörer inom kursämnet
• Administrera kurser hantera bokningar av kursgårdar, resor, hotell mm
• Vara kontaktperson gentemot deltagare och externa aktörer före, under och efter kurserna
• Delta som kursvärd på utbildningarna på olika orter i Sverige samt ibland utomlands
• Arbeta med utvärderingar och vidareutveckling av kursutbudet
I tjänsten ingår resor inom Sverige och även utomlands samt ibland kvälls – och helgjobb. Du rapporterar till Praktikertjänsts utbildningschef.

Vem är du?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som utbildningsadministratör eller motsvarande, företrädesvis inom tandvård alternativt hälso- och sjukvård. Har du dessutom själv en tandvårdsbakgrund är det högst meriterande. Vi ser gärna att du tidigare drivit projekt självständigt från idé till kurs och du har god kunskap inom ekonomi kopplat till utbildning. Du har en utmärkt kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Som person är du noggrann och strukturerad med ett skarpt öga för detaljer. Inom ditt ansvarsområde är planering, framförhållning och förmåga att prioritera avgörande faktorer för att lyckas. Du är lösningsorienterad och kan med lätthet hantera olika projekt och arbetsuppgifter parallellt.

Vidare ser vi att du är serviceinriktad och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du uppskattar att samarbeta men kan också på ett självständigt sätt driva ditt eget arbete framåt. Med din initiativkraft kommer du aktivt medverka till att vidareutveckla befintliga processer och delta i förändringsarbete. Utöver detta värdesätter vi ett högt engagemang och en positiv inställning som bidrar både till att nå verksamhetens mål och ett trivsamt arbetsklimat.

Om verksamheten

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har närmare 8000 medarbetare. Läs mer om oss på http://www.praktikertjanst.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
31 januari
Sista ansökningsdag
10 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66995