IT

Tjänsteansvarig till Myndighet

Nu har du chansen att söka rollen som Tjänsteansvarig hos vår kund. Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk verksamhet med ett viktigt uppdrag som påverkar alla medborgare i vårt samhälle. Stämmer nedan annons in på din profil? Skicka in ditt CV redan idag!

Om tjänsten

Som tjänsteansvarig kommer du att ha det övergripande och sammanhållande tekniska ansvaret för arbetet av myndighetens Webbsida, Intranät, konferenssystem, e-postsystem och infrastruktur. Även andra IT-plattformar kan komma att bli en del av dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med uppföljning och leverans av IT-plattformarna i din tjänst. Du kommer både ha en förvaltande roll samt att arbeta med att utveckla och förbättra systemen. Du kommer även att internt på myndigheten bistå med felsökning och support.

Teknisk ansvarig inom bla. områdena:
• Webb plattformen (Episerver/Optimizely cms)
• Intranätplattformen (SiteVison)
• Konferenssystem (Cisco Meeting Server/Jabber)
• E-postsystem (Exchange)
• IT Infrastrukturen (Windowsmiljö)
Som en del av ditt arbete kommer du att bistå IT-chefen i arbetet med att driva och utveckla den interna infrastruktur och dess tjänster och du kommer att få jobba med flera spännande förändringsarbeten inom myndigheten. Du kommer ha många kontaktytor såväl internt som externt mot leverantörer. Det finns möjligheter att utveckla denna tjänst vidare beroende på intresse och kompetens. Enheten består idag av 7 medarbetare med olika kompetens och arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom som vi bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom motsvarande områden. Du har goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift, och har lätt för att förklara komplicerade tekniska termer för de som inte är insatta i ditt område. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och IT-säkerhet. Har du erfarenhet inom Episerver/Optimizely så är även det meriterande.

Som person är du utvecklingsorienterad och du driver självständigt och proaktivt dina uppgifter framåt. Du trivs i en dynamisk miljö och är flexibel, prestigelös och samarbetar lyhört och tillmötesgående både internt och externt. Du bidrar konstruktivt till gruppens framgång genom att dela information och kunskap. För att lyckas bra i rollen har du en god förmåga att förstå olika perspektiv, kan snabbt finna kärnan i komplex information och fatta rätt beslut utifrån det och kan leverera med god kvalitet även under hög arbetsbelastning. Vi tror att du gillar variation och att du arbetar effektivt under skiftande förutsättningar. Det kommer naturligt för dig att ta ansvar för dina uppgifter och din egen utveckling, samtidigt som du bidrar till helheten och myndighetens utveckling. Som representant för myndigheten är du förtroendeingivande, tydlig och har förmågan att bygga tillitsfulla relationer. Du är säkerhetsmedveten som person och har stor personlig mognad med eget driv.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du rapporterar till IT- och säkerhetschefen som ingår i en av myndighetens ledningsgrupper. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. IMY tillämpar sex månaders provanställning. Arbetet utgår från våra trevliga aktivitetsbaserade lokaler centralt i Stockholm med möjlighet till enskild överenskommelse om hybridarbete.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att svenskt medborgarskap krävs för denna befattning. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Rekryteringen sker i samarbete med Poolia och du är välkommen att höra av dig till Jennifer Nilsson vid frågor och funderingar. Urval sker löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
26 februari
Sista ansökningsdag
13 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70450