Personalansvarig

Till Tysk-Svenska Handelskammare söker vi en tysktalande HR-ansvarig

Är du en HR- generalist som trivs i en dynamisk och interkulturell miljö? För rekrytering till Tysk-Svenska Handelskammaren söker vi nu en driven och empatisk tysk- och svensktalande HR-ansvarig. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla både verksamheten och medarbetarna.

Kontoret ligger på Valhallavägen. Tjänsten är på heltid. Känns det här intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan, gärna redan idag.

Om tjänsten

I rollen som personalansvarig kommer du att arbeta självständigt med att utveckla, driva och organisera företagets HR-funktion. Du kommer att fungera som ett stöd till VD och avdelningschefer i olika personalfrågor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer bland annat att arbeta med:

– rekrytering
– on- och offboarding av medarbetare och praktikanter
– lönesättning och lönekartläggning
– frågor kring försäkringar och pensioner
– strategisk kompetensutveckling
– arbetsmiljöfrågor
– systemadministration av Sympa och Milltime

Vem är du?

Du har med fördel relevant högskoleutbildning inom HR, gärna PA-programmet eller motsvarande. Du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Ett krav är att du formulerar dig obehindrat på både tyska och svenska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad och initiativrik med en god förmåga att prioritera, driva och genomföra olika projekt inom HR. Vidare har du en god empatisk förmåga och är intresserad av att skapa en god arbetsmiljö för dina kollegor.

Om verksamheten

Tysk-Svenska Handelskammaren är sedan 1951 den naturliga tjänste- och medlemsorganisationen för industri- och handelsförbindelser mellan Tyskland och Sverige. Vi tillhör det globala nätet av tyska utlandshandelskamrar, AHK, och är med cirka 1200 medlemsföretag och omkring 60 medarbetare i Stockholm, Göteborg samt Malmö den största utlandshandelskammaren i Sverige.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
5 augusti
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65245

Nele Turemark