Testingenjör

Testingenjör till företag i söderort

Vår kund i Tumba i Stockholmslän är inne i en spännande och händelserik fas. Därför behöver man nu förstärka ingenjörsavdelning med en kvalitetsmedveten och strukturerad industriingenjör. Har du en eftergymanasial utbildning inom teknik och erfarenhet av verkstadsarbete så kan detta vara något för dig. Detta är ett konsultuppdrag på initialt 6 månader.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som industriingenjör kommer du framförallt att bygga testriggar och genomföra tester av företagets produkter, identifiera och analysera tekniska utvecklingsmöjligheter i företagets produktutbud. Dessutom kommer du att göra kvalitetskontroller, ta fram protokoll, utföra valideringar samt skriva rapporter som beskriver och utvärderar företagets produktutbud.
Du jobbar i ett globalt team bestående av erfarna och hjälpsamma kollegor och sitter i fräscha och välplanerade lokaler i en förort till Stockholm.
Du kommer till exempel att:

• identifiera förbättringsmöjligheter inom ditt ansvarsområde
• ansvara för att kundanpassade tester levereras enligt överenskommen tidsplan
• följa upp och rapportera utförda och planerade tester till kund och chef
• ansvara för löpande resultatuppföljning och framtagande av rapporter och dokumentation

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik och erfarenhet av verkstadsarbete samt erfarenhet av testutrustning och genomföra tester på företagets produkter, flöden, materialtester. Du har flerårig erfarenhet och förståelse inom mekanik och dokumenterad erfarenhet inom elektronik samt en förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift, på svenska och på engelska. Meriterande är även om du tidigare har monterat testriggar, erfarenhet av installationsarbete, har heta arbeten och truckkort. Vi ser det som meriterande om du har kompetens och erfarenhet inom pumpbranschen och är bekant inom förändringsarbete.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att se helheten. Du drivs av och trivs med att arbeta i team och att samarbeta med andra. Är du dessutom en okomplicerad person som drivs av att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter och att utvecklas i din yrkesroll? Sök då jobbet som industriingenjör redan i dag!

Företaget har sitt huvudkontor i Tumba men har även dotterbolag i Storbritannien, Tyskland, USA och Kina. De är kända för sin klientintegritet och proaktiva tillvägagångssätt som sträcker sig bortom kundens förväntningar. Verkar inom produktområden såsom: livsmedel, pharma, konstruktion och pappersindustrin.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
13 augusti
Sista ansökningsdag
27 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54192

Anna Wärdell

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.