Projektledare

Tekniksamordnare Anläggning till COWI

Till Ostlänken söker vi nu dig som vill axla en ledande roll som Tekniksamordnare Anläggning. Som tekniksamordnare kommer du att samordna disciplinerna VA/ledningar, vägteknik, mark, trafik, anläggningsteknik, hydrogeologi, geoteknik, mätteknik och bergteknik. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med ytterligare tre tekniksamordnare; för BEST, Miljö respektive Arkitektur/gestaltning. Uppdragsorganisationen är bemannad med ett starkt lag med resurser från Sverige, Danmark, Polen och Frankrike. Rollen är en nyckelposition i vår uppdragsorganisation.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
Samordna teknikområdenas medverkan inom projekteringsprocessen.
Tillsammans med kravsamordnare se till att teknikområdena arbetar med rätt kravbild.
Stödja i ändringshantering inom Anläggning.
Samordna teknikområdenas dialog med Trafikverket:s specialister.
Koordinera tekniksamordningsmöten (interna och externa).
Medverka i kvalitetssäkring av leveranser.

Vem är du?

Vi söker dig som har
Minst 5 års erfarenhet som teknikansvarig/projekteringsledare inom mark/anläggning i projekteringsuppdrag, varav erfarenhet inom infrastruktur är meriterande.
Alternativt minst 7 års erfarenhet som projektör inom mark/anläggning i projekteringsuppdrag varav erfarenhet inom infrastruktur är meriterande.
Du är civilingenjör alternativt innehar annan akademisk examen eller erhållit motsvarande kompetens genom lång erfarenhet.
För att lyckas i rollen har du goda ledaregenskaper, är drivande och har en god förmåga att på att kommunicera. Du har en hög servicenivå såväl internt som externt samt kan agera affärsmässigt för att nå goda resultat för COWI och vår kund. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt.

Om verksamheten

COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på, en stabil internationell koncern som skapar förutsättningar för en trygg verksamhet och ger möjligheter till kreativitet samt tillväxt. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt i balans mellan innovation, projekt och utveckling som skapar möjlighet att leverera bra produkter. COWI satsar på sina medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Vi leder i team och är en organisation som främjar samarbete. Med kontor över hela världen så finns det ett upparbetat nationellt och internationellt samarbete.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56111

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.