Rekryterare

Tech Recruiter

Är du redo att ta nästa steg och utvecklas som Rekryterare inom Tech? Under 2 år har Qrios IT gjort en stark tillväxtresa från 0 till 70 konsulter av olika Tech-profiler och ser nu fram emot att fortsätta resan tillsammans med dig. Qrios IT är ett specialiserat konsultbolag inom Tech och är en del av Pooliakoncernen som fokuserar på att anställa de vassaste konsulterna. Tycker du att nedan annons låter intressant så ser vi fram emot att få höra mer från dig!

Om tjänsten

Hos oss på Qrios IT erbjuds du ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och en atmosfär som andas kompetens och engagemang. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar dedikerat med rekrytering till våra kunder inom bl.a Front och Backend-utvecklare, testare, arkitekter, DevOps m.m. Din roll innebär att du självständigt driver rekryteringsprocessen för dina uppdrag hela vägen från start till mål. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga teamet där vi tillsammans ser till att driva vår verksamhet framåt. Förutom rekryteringsarbetet kommer du även att vara en del i vårt arbete med nätverksträffar, kund- och konsultaktiviteter samt employer branding.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Tech recruiter så arbetar du tillsammans med övriga teamet för att på ett strategiskt och effektivt sätt bygga långsiktiga relationer, marknadsföra, attrahera, intervjua och anställa nya konsulter för att möta dina kunders behov. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen – offertskrivning, kravprofilstagning, search, intervjuer, kandidatpresentationer och referenstagning och du kommer att ha kontakt med både befintliga och nya kunder som har behov av våra kandidaters kompetens. Vidare har du i uppgift att säkerställa kandidatleverans, kandidathantering samt utveckling av strategier för fortsatt lönsamhet.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning, förslagsvis inom IT eller HR, samt 1-3 års erfarenhet av liknande arbete. Som person är du social, tävlingsinriktad, strukturerad och har en känsla för service. Rollen ställer höga krav på flexibilitet, då du kommer ha flera pågående processer parallellt, och din förmåga att kunna prioritera och ta beslut. Vi jobbar ofta mot utmanande tidsplaner där din lösningsorienterade ådra sätts på prov. För att trivas hos oss har du ett starkt driv och söker en roll med stort eget ansvar men samtidigt en stark teamkänsla! Då vi anställer konsulter från hela världen är det viktigt att du känner dig bekväm med att kommunicera på engelska.

Om verksamheten

På QRIOS jobbar nyfikna experter inom IT, Life Science och Engineering. Vi är ett konsultföretag som är starkt inspirerade av de som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Vi älskar vårt team och är stolta över att få arbeta med de bästa inom Tech. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER. Läs gärna mer på http://www.qrios.se.

Du kommer att bli en del av ett ambitiöst team som drivs av att jobba hårt, samtidigt som man har roligt på jobbet och strävar efter en positiv laganda. Tjänsten är placerad på Qrios ITs kontor på Valhallavägen. Du kommer erbjudas en konkurrenskraftig lön samt bonusmodell, individuell onboarding och utveckling samt möjligheten till att jobba på en hybrid arbetsplats. Work life balance!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Jennifer Nilsson. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
13 maj
Sista ansökningsdag
12 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64442