Handläggare

Täby kommun söker Utvecklingsledare Friluftsliv

Resultatenheten Sport & Förening består idag av 5 personer. Nu söker vi en ny medarbetare till vår enhet som vill bidra till sport och föreningslivet i Täby kommun. Tjänsten är ny och därmed kommer det finnas möjligheter för dig att vara med och påverka innehållet.

Enheten arbetar med bokning och fördelning av tider i kommunens lokaler och anläggningar, föreningsregistrering, bidragsgivning till kommunens föreningar, ansvarar för drift av kommunens idrotts och friluftsanläggningar, tillståndsgivning av lotterier. Enheten arbetar även med den strategiska utvecklingen av idrotten i Täby.

Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som utvecklingsledare arbetar du med strategiska utvecklingsfrågor samt driften av verksamheten vilket innebär att du beställer och upphandlar tjänster från olika utförare, såväl privata som kommunala och föreningar för att säkerställa funktion, tillgänglighet, kvalitet och utveckling.

Vidare arbetar du kontinuerligt med omvärldsbevakning och kunskapsbyggnad inom området. Som representant för friluftslivet i Täby har du god förståelse för vikten av kommunikation där ditt agerande är avgörande för att skapa bästa möjliga bemötande och goda relationer.

Du är självgående och tar ansvar för att effektivt strukturera, planera och driva dina processer samtidigt som du är bra på att samverka med andra för att nå goda resultat. Du är utåtriktad och har förmåga att skapa och underhålla relationer. Vi ser även att du är flexibel och ser möjligheter i förändringar.

Vem är du?

Du har en högskoleutbildning inom relevant område samt flerårig branscherfarenhet från natur-och friluftsområdet.

Du har ett genuint intresse för natur- och friluftsliv samt praktiska kunskaper i att vistas i skog och mark. Du ser det som en självklarhet att erbjuda och leverera bästa möjliga lösningar.

Din välutvecklade förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt på svenska och skapa förtroende med både kommuninvånare, kollegor och besökare gör att det är enkelt att samarbeta med dig. Du besitter en administrativ förmåga samt organiserar och planerar på ett effektivt sätt. Du är van att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt.

Det är meriterande om du har kunskap om naturvägledning, samhällsplanering, naturvård, kommunal verksamhet eller ideellt föreningsliv. Har du en god kännedom om den regionala friluftsstrategin är det ett plus.

Om verksamheten

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med attraktiva, trygga och hållbara miljöer – med omsorg om kulturarvet och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
26 maj
Sista ansökningsdag
18 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68751

Nele Turemark