Enhetschef

Täby kommun söker resultatenhetschef till grupp-och servicebostäder

Vill du vara med och leda verksamheten för Täbybor med funktionsnedsättning? Vi söker en resultatenhetschef till grupp- och servicebostäder. Idag har vi 18 befintliga grupp- och servicebostäder, nästa år startar vi två nya bostäder. Tycker du om att påverka, utveckla och bygga nytt då kan denna tjänst vara något för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde enligt överenskommelse.

Om tjänsten

I rollen som resultatenhetschef inom utförarenheten funktionsnedsättning, har du personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar för cirka 25 medarbetare som är fördelade på två eller tre boenden. I våra verksamheter har vi stödpedagoger, stödassistenter samt teamkoordinator som stöd i det dagliga arbetet. Övergripande för utförarenheten har vi också gemensamma resurser för rekrytering, bemanning och schemaläggning.

Resultatenhetschefer arbetar operativt nära verksamheten och har huvudansvaret för sina enheters kvalitet och budget. Som resultatenhetschef ingår du i områdeschefens ledningsgrupp tillsammans med cirka tio resultatenhetschefer för boende LSS, daglig verksamhet och socialpsykiatri. Utförarenheten är en del av hela avdelningen funktionsnedsättning med god samverkan mellan olika professioner, olika roller med gemensamt ansvar för bästa möjliga stöd till de personer vi är till för.

I chefens interna nätverk ingår kommunens olika stödfunktioner, som t.ex. HR, kommunikation, ekonomi enheten och IT. Våra grupp- och servicebostäder är placerade runt om i kommunen och som resultatenhetschef är din arbetsplats därmed på flera olika enheter samt i våra gemensamma lokaler som ligger i anslutning till Täby kommunhus.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, exempelvis socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut eller beteendevetare. Du har tidigare erfarenhet av personal, budget- och arbetsmiljöansvar har kunskap om LSS-lagstiftning.
Meriterande för tjänsten är erfarenhet av att leda verksamheter inom funktionshinderområdet.

Vi söker dig som uppskattar att arbeta i en öppen organisation med ett generöst arbetsklimat där alla hjälps åt för att utveckla helheten. Du ser det som självklart att bidra till helheten genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.
Vidare ser vi att du har ett coachande sätt att leda med förmåga att få med personalen i arbetssätt och beslut. Som ledare sprider du trygghet och glädje samt skapar engagemang och gemenskap i arbetsgrupper. Du är tydlig, kommunikativ och lösningsorienterad samt trivs med att arbeta med processer.
Vi lägger stor vikt på vid dina personliga egenskaper!

Om verksamheten

Täby kommun är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
17 maj
Sista ansökningsdag
11 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68657