Affärsutvecklare

Ta nästa steg som Affärsutvecklare hos Wilfa!

Vill du vara med och forma framtiden för värmepumpar hos Wilfa? Vi letar efter en driven och resultatinriktad Affärsutvecklare som kommer att spela en central roll i att utveckla och driva försäljningen av värmepumpar.

Om tjänsten

I rollen som Affärsutvecklare hos Wilfa kommer du att ha en nyckelposition där din erfarenhet och ditt engagemang kommer att vara avgörande för företagets framtida framgång inom värmepumpssektorn. Du kommer att anställas direkt hos Wilfa och rapporterar till företagets VD. Du har möjlighet att arbeta från vilket storstadsområde som helst runt om i Sverige. Wilfa har sitt huvudkontor i Lund.

Wilfa präglas av en familjär stämning med ett positivt och behagligt arbetsklimat, Du får arbeta i ett företag med kända produkter, starkt miljöengagemang och bra förmåner.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Utveckla och genomföra strategier och handlingsplaner för att öka försäljningen av värmepumpar.
Analysera marknaden för att identifiera och rikta in sig på specifika kundgrupper.
Utveckla och förvalta erbjudanden till både befintliga och nya målgrupper.
Arbeta med koncept för att optimera kundnöjdheten.
I organisationen finns idag fyra säljare som säljer hela Wilfas produktutbud och dem kommer du ha nära samarbete med för att tillsammans hitta nya affärsmöjligheter och öka försäljningen av värmepumpar.
I tjänsten kommer du att ha eget budgetansvar och beroende på vart i landet du bör du räkna med ett antal övernattningar (20-40), vid kundmöten, event och mässor.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med försäljningsutveckling inom en teknisk miljö, såsom HVAC-R, energi eller vitvaror. Du har erfarenhet av att skapa strategier och handlingsplaner för att öka försäljningen samt kan göra analyser för att identifiera och rikta in sig på specifika kundgrupper. Vidare har du en stark kommunikationsförmåga och förmåga att bygga goda relationer. Wilfa har som policy att utarbeta branschens mest nöjda kunder.
Om du tror att du är rätt person för den här rollen, skicka gärna in din ansökan redan idag och bli en del av Wilfa, välkommen!

Om verksamheten

Wilfa är ett ledande varumärke med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation och erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem och hushåll. Vi brinner för att alltid erbjuda attraktiva produkter som förenklar och tillför det där lilla extra i hemmet, oavsett om det gäller funktion eller utformning.
Vårt huvudområde är hushållsmaskiner, städ, klimatprodukter för hemmet samt personlig vård – Jordan Powered by Wilfa. I tillägg har vi produkter inom fritid som elsparkcyklar genom vårt varumärke E-way. Under 2023 omsatte Wilfa gruppen ca 550 miljoner
Sedan 1948 har vi utvecklat produkter med lång livslängd och sedan 2020 även med den bästa garantin på marknaden. Nästa mål är att bli klimatneutrala 2025!
För oss på Wilfa är det viktigt att vi hela tiden förbättrar oss och inom miljöstrategi jobbar vi konstant med detta. Våra produkter förpackas endast med förpackningar som är tillverkade av FSC-certifierad kartong, totalt har vi tagit bort 26 ton frigolit varje år och jobbar nu för att allt emballage ska vara återvunnet. Vi klimatkompenserar för våra utsläpp med CO2 kvoter. Vi är nu helt klimatneutrala för persontransport, utgående frakt av varor lokalt, kontor, papper interna flygresor med mera i Norge och detta ska nu även implementeras i Sverige. Vi har efter många års arbete blivit medlem i Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) är en organisation som arbetar för att säkerställa att alla sociala förhållanden är på agendan och efterföljs
Wilfa A/S etablerades i Norge redan 1948 och idag finns dotterbolag i Sverige, Danmark och Finland. För mer information: http://www.wilfa.se.

Ansökan
Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, http://www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
15 april
Sista ansökningsdag
23 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70594