Systemförvaltare

Systemförvaltare till Praktikertjänst

Om tjänsten

Vill du arbeta med systemförvaltning och göra detta i ett dynamiskt företag med intressanta tjänster som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället? Vill du utvecklas inom system och IT och vara del av ett ambitiöst och kunnigt team? Vill du dessutom arbeta i en stor och stabil koncern som bygger på personligt engagemang, eget ansvar och entreprenörsanda då är detta helt rätt för dig!

Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som Systemförvaltare. Dina arbetsuppgifter kommer att vara breda och omväxlande och beroende på intresse och erfarenhet. Arbetet innefattar att arbeta som Systemförvaltare i vårt ekonomisystem Unit4 ERP och övriga system inom koncernen.

Du är intresserad av IT och ekonomi och genom systemstöd utveckla rutiner/processer för bästa arbetssätt. Du har genom ditt arbete som ekonom eller systemförvaltare utvecklat ett intresse för att arbete med system. Du har kunskap och arbetat med ekonomisystem, gärna som systemförvaltare men detta är inget krav. Vi ser gärna att du har arbetat med Unit4 ERP system/Agresso.

Du kommer att tillhöra avdelningen Systemförvaltare som är en del av Ekonomi- och Finansavdelningen inom Praktikertjänst med totalt drygt 80 medarbetare. Vi arbetar nära vår IT avdelning som består av ca 50 personer. IT-organisationen inom Praktikertjänst har påbörjat en utmanande resa med e-Hälsotjänster och modernisering av plattformar. Denna resa innebär för Praktikertjänst övergång till molnet. Avdelningen Systemförvaltning består för närvarande av 9 personer. Tre systemförvaltare arbetar med vårt ekonomisystem Unit4 ERP/Agresso, EFH system Medius samt budgetsystem Planacy, två systemförvaltare arbetar med vårt tidrapporteringssystem Medvind och tre med vårt löne-/HR system HR-Plus.

Tjänsten är placerad på Praktikertjänsts huvudkontor i centrala Stockholm med möjlighet till visst distansarbete. Du rapporterar till chefen för Systemförvaltning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Dagliga/månatliga/årsvisa rutiner i Unit4 ERP/Agresso, tex kontroll av importerade filer, importer, månadskörning, behörigheter, uppsättning av konton, relationer, nya bolag.
• Systemförvaltning i andra system inom Ekonomi/Lön, tex Medius och Planacy. Medvind och HR-plus kan bli aktuellt beroende på din bakgrund och intresse.
• Hantering av ärenden.
• Genomföra tester.
• Upprätta rutinbeskrivningar.
• Medverka i utbildningar.
• Utveckling av arbetssätt, processer och rutiner tillsammans inom avdelningen, tillsammans med medarbetare inom ekonomi, lön, IT mm.
• Medverka i projekt/ uppgraderingar.
• Omvärldsbevakning.

Vem är du?

Du är intresserad av IT och ekonomi och genom systemstöd utveckla rutiner/processer för bästa arbetssätt. Du har genom ditt arbete som ekonom eller systemförvaltare utvecklat ett intresse för att arbete med system. Du har kunskap och arbetat med ekonomisystem, gärna som systemförvaltare men detta är inget krav. Vi ser gärna att du har arbetat med Unit4 ERP system/Agresso.

Vidare har du en gymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet.
För att trivas bäst i den här rollen ser vi en strukturerad person som arbetar kvalitetsorienterat. Du är en lagspelare, är lyhörd och av andra beskrivs du som en doer som driver ditt arbete från start till mål. Som person trivs du i en social miljö och har en genuin vilja att bidra med egna erfarenheter och insikter.

Du har mycket god service och samarbetsförmåga med kundfokus. Dina formella meriter är såklart viktiga men lika viktiga är din personlighet och din inställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Praktikertjänst har en affärsmodell som funnits i drygt 60 år, som innebär att företagets ca 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör Praktikertjänst till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Omsättningen uppgår till ca 8,5 miljarder miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Läs mer om Praktikertjänst på http://www.praktikertjanst.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
7 mars
Sista ansökningsdag
21 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67946