Servicetekniker

Servicetekniker Stockholm

Nu söker vi en driven servicetekniker till ITO Pallpack i Stockholm. Är du en händig och positiv lagspelare som vill anta nästa utmaning och arbeta med service, reparation och driftsättning av lager-och logistiksystem? Då kan det vara just dig vi letar efter!

Om bolaget
ITO Pallpack är ett bolag på offensiven – Vi älskar lager, logistik och e-handel och tycker det är otroligt roligt att designa och bygga lösningar som effektiviserar våra kunders lager, förbättrar deras anställdas arbetsmiljö och ökar kundens vinst. Vi levererar packmaskiner och palleteringslösningar skräddarsydda efter kundens förutsättningar, lokaler och produkter. Vi har arbetat med automatisering sedan 1959 och har enorm erfarenhet och kunskap om hur lager kan effektiviseras.

“Vår kärnkompetens är att effektivisera våra kunders produktflöde. Vi har mer än 60 år i branschen, och är en av marknadsledarna inom vårt segment, vilket gett oss en gedigen kompetens och erfarenhet. Samtidigt ser vi till att hela tiden lära oss något nytt, både hemma och utomlands”. Läs mer på http://www.pallpack.se

Vad erbjuder rollen?
Hos ITO Pallpack erbjuds du en stimulerande tjänst där du kan utvecklas tillsammans med duktiga kollegor som värdesätter att ha roligt på jobbet. Du ges stor frihet och eget ansvar och bör trivas i en arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
• Utföra planerat och avtalsenligt underhåll
• Utföra reparationer och felsökning
• Dokumentering och loggning
• Driftsättning av nya anläggningar
• Support via telefon och direktuppkoppling mot anläggning
• Ha kontakt med leverantörer och kunder i de nordiska länderna och utomlands

I rollen förekommer mycket resor till ITO Pallpacks kunder i hela Sverige och du bör således räkna med att du är på resande fot, eventuellt med övernattning, ett par dagar per vecka.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av och tekniskt kunnig inom mekanik, el och automation. Du har minst gymnasieutbildning, möjligtvis med inriktning mot el, automation, industri eller teknik och all eftergymnasial utbildning är meriterande. Du har körkort och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Som person är du målinriktad, strukturerad och ansvarsfull. Du är bekväm med att skruva och meka och om det förekommer utmaningar löser du dem där de uppstår – att fatta självständiga beslut är inga problem med din expertis. I den här rollen bygger du relationer med dina kunder och det är därför viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad.

Ansökan
Denna rekrytering hanteras av Poolia för ITO Pallpack AB´s räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Täby. Tillträde enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på http://www.poolia.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om tjänsten och ITO Pallpack AB är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Poolia, christina.martinsson@poolia.se 0735-180904

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
28 maj
Sista ansökningsdag
27 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71587

Christina Martinsson