Ekonomiassistent

Serviceminded ekonomiassistent till Praktikertjänst

Är du utbildad inom redovisning tex via YH och har någon praktisk erfarenhet inom området? Trivs du med mycket kundkontakter och brinner för att ge förstklassig service?

Praktikertjänst, Sveriges största aktör inom privat tandvård- och hälso/sjukvård erbjuder dig möjlighet till en spännande utmaning inom den internt mycket uppskattade avdelning First Line Ekonomi & Affärscoach.

Företaget sitter i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm, självklart finns möjligheter till hybridarbete (3-2).

Om tjänsten

First Line Ekonomi & Affärscoach är ett mycket väl fungerande team består av 4 fantastiska kollegor som gör allt för praktikerna inom tandvård och hälso- och sjukvård skall få en god service inom ekonomisk redovisning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Avdelningen guidar och vägleder praktiker ute på mottagningarna i frågor inom redovisningsområdet. Det kan vara ärenden som rör om moms, representation, avdrag, inköp, fakturor mm.

En stor del av arbetet sker att via telefon eller mail hantera inkomna frågor från verksamheterna, de flesta kan lösas direkt medan vissa inkommande ärenden leder till vidare utredning och uppföljning.

I tjänsten ingår även att genomföra utbildningar/föreläsningar inom området för praktiker och dess medarbetare. Dessa genomförs antingen fysiskt både på kontoret samt i övriga delar av landet vid behov (eller via teams) och kan innebära en del resor inom landet. Besöken avser nya verksamheter som anslutit sig till Praktikertjänst AB, där uppdraget är att säkerställa fungerande rutiner kring ekonomisk redovisning. I rollen ingår även att utbilda befintlig verksamhet.

Vem är du?

Vi tror att du är en engagerad, lösningsorienterad, pedagogisk och kommunikativ. Tjänsten kräver även att du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare har du god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och har förmågan att prioritera och arbeta mot deadlines.

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi/redovisning och gärna har någon praktisk erfarenhet av arbete med reskontra/redovisning. Tidigare bakgrund från serviceyrken och att ha arbetat med kunder i någon form ser vi som ett stort plus.

Du ser det som en självklarhet att hålla dig à jour med aktuella frågor inom ekonomi/redovisning. Du är även van att navigera mellan olika IT-system och du är flytande i svenska språket i såväl tal som skrift.

Om verksamheten

Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med att hela företaget ägs av dem som arbetar inom vården, det finns inga externa ägare.
1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister.

Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 6 700.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
29 september
Sista ansökningsdag
13 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65373

Gabriel Asp