Teknisk Support

Service desk / 1st Line Support

Om tjänsten

Vår kund är ett ledande företag i IT-branschen och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor.

Som 1st line support / service desk blir du en del av ett trevligt team som värdesätter samarbete och god service. Ni sitter strax norr om Stockholm C. Tillsammans arbetar ni med dagliga ärenden/tickets och dessutom med utrullningsprojekt. Du ansvarar för att ta dig an kundens IT-relaterade ärenden, förstå situationen och förklara ärendet på ett pedagogiskt sätt. Du kommer hantera ärenden kring både hårdvara, mjukvara och kringutrustning.

Vem är du?

Du som söker tycker att det är kul att kombinera service och problemlösning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Vi ser gärna att du har
• Erfarenhet av service, kundsupport eller motsvarande roll
• Tekniskt intresse och grundläggande kännedom kring hårdvara och mjukvara
• Erfarenhet eller utbildning inom IT är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Förutom ett tekniskt intresse är du flexibel, nyfiken på att lära dig nytt och dessutom ihärdig i att hitta lösningar på tekniska problem. Samarbete i team är något du trivs med.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. Du kommer bli konsult hos Poolia IT för att sedan ha chans att anställas direkt hos vår kund. Innan du tar del av deras stora och händelserika organisation kommer du därför ha de förmåner som ett konsultuppdrag hos Poolia innebär. Du får marknadsmässig lön, tjänstepension och allt standardmässigt. Du får även friskvårdsbidrag, rabatter och annat i vår konsultportal för förmåner. Vi arrangerar dessutom konsultfester och andra sociala aktiviteter där du får möjlighet att knyta kontakter i branschen eller med kollegorna på Poolia-kontoret. Som konsult har du en konsultchef som bryr sig om din trivsel, utveckling och ditt välmående.

Varmt välkommen till Poolia IT!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 oktober
Sista ansökningsdag
10 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54860

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.