Kundtjänst

Service Center Coordinator till kund i Danderyd!

Är du en framåt person med tidigare erfarenhet inom kundservice över telefon? Just nu söker vi en Service Center Coordinator för ett konsultuppdrag hos vår kund i Danderyd. Uppdraget förväntas starta omgående och pågår initialt under ett år.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Service Center Coordinator kommer du tillhöra en Service Center-avdelning. Det är en avdelning som tillhandahåller kundens service från start till mål och hanterar mellan 50-60 samtal per dag på hela kontoret. Via telefon och mail kommer du ha tät kontakt med serviceingenjörer och kunder för att hantera inkommande serviceförfrågningar gällande medicinteknisk utrustning. Du har ett stort ansvar som företagets ansikte utåt mot kunderna och som koordinator äger du serviceärendet från början till slut. Från ax till limpa tar du in kundens felanmälan, ser till att kunden får hjälp genom att leverera rätt reservdelar och tekniker till rätt plats och tid.

I rollen kan bland annat följande arbetsuppgifter förekomma:
• Ta emot inkommande kundsamtal och serviceförfrågningar
• Analysera kundärenden, fördela ut resurser och vidta rätt åtgärder
• Lägga in beställningar av reservdelar, följa upp ärenden och eskalera i organisationen vid behov
• Ansvarig för att lägga in nya servicekontrakt i vårt servicesystem, inklusive tillägg, raderingar och ändringar av befintliga kontrakt. Detta kräver tätt samarbete med vårt Service Sales Team
• Viss fakturering

Vem är du?

Till rollen som Service Center Coordinator söker vi dig med några års erfarenhet av liknande arbete i direktkontakt med kunder och att du tidigare arbetat med kundservice/kundtjänst, samt interna och externa aktörer över telefon och trivs med det. Du är duktig på att kommunicera i både tal och skrift samt besitter mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Kunskaper i norska är meriterande för rollen.

Som person är du öppen och lyhörd med förmåga att prioritera i stressade situationer utan att tappa fokus. Du är serviceminded med stark social kompetens och god samarbetsförmåga som vågar ta egna initiativ och har förmåga att arbeta självständigt genom att ta reda på lösningar på egen hand. Goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel och Outlook, samt erfarenhet av CMR i Oracle är ett krav för tjänsten.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
24 mars
Sista ansökningsdag
12 april
Referensnummer
56485

Teresa Kärrström

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.