Managementkonsult

Senior managementkonsult inom projekt-, program- och portföljledning till Arkatay Consulting

Om tjänsten

Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag som brinner för att projekt och förändringar ska drivas framgångsrikt och hållbart. Vill du leda och utveckla projekt tillsammans med Arkatay och deras kunder? Vi söker nu en Senior Managementkonsult med erfarenhet av att arbeta med projekt, program och portfölj med intresse för konto- och affärsutveckling. Du kommer välkomnas till ett bolag med kollegor som har höga ambitioner och som både utmanar och stöttar dig i din utveckling.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Senior Managementkonsult på Arkatay kommer du delvis arbeta för att hjälpa våra kunder att uppnå framgång i förändringar och projekt genom egna leveranser. Där Arkatay arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: rådgivning, utbildning och operativ projekt-/förändringsledning. Många av våra konsulter är verksamma inom två eller tre av områdena, samtidigt eller över tid.

Utöver konsultleverans kommer du att vara en ledande kraft i vår fortsatta Stockholmsetablering. Det är positivt om du är med och bidrar i vårt rekryteringsarbete samt att du är med och utvecklar våra befintliga kundkonton och leveranser. Utöver det ansvarar du för att leveranserna som genomförs i regionen håller en hög kvalitetsnivå och att våra kunder är mycket nöjda med arbetet som utförs av våra Stockholmskonsulter.

Det är viktigt att du känner dig bekväm med kunddialoger och nätverkande och det väger tungt om du har ett etablerat nätverk i regionen.

Vem är du?

Du är en driven managementkonsult som har erfarenhet av och gillar att arbeta med kontoutveckling under dina leveranser, men som absolut inte är intresserad av att vara sälj- eller konsultchef. Vi ser dig som en av våra nyckelpersoner för vår Stockholmsetablering och därmed även en viktig part i vår affärsutveckling och leveranskvalitet på lång sikt i Stockholmsområdet. Som senior managementkonsult har du god vana att arbeta med projekt, program och/eller portfölj samt besitter förmågan att utmana din kund med ambitionen att styra i rätt riktning mot slutmålet. Du har drivit initiativ inom flera olika branscher och organisationer och dina konsultuppdrag har genererat goda leveranser med nöjda beställare som gärna intygar detta. Du kan med enkelhet anpassa dig efter din omgivning och givna förutsättningar. Utöver detta ser vi gärna att du har följande förmågor och erfarenhet:

• Du har erfarenhet av att antingen leda konsultbolag sedan tidigare eller annan meriterande ledande position i ekosystemet,
• Du har en mycket hög kundnöjdhet från dina tidigare kunder i tidigare eller pågående leveranser,
• Du kan påvisa kontoutveckling från dina tidigare roller och där dina bidrag har haft en direkt påverkan på det goda utfallet,
• Du har erfarenhet av att arbeta med komplex tjänsteförsäljning och har erfarenhet av övergripande kundansvar i tidigare yrkesroller,
• Du har erfarenhet av att ha deltagit vid rekryteringsarbete, men det är även meriterande om det finns erfarenhet av att ha lett själva rekryteringsprocessen,
• Du har erfarenhet av att arbeta med uppföljning av kvalitetsarbete.

Vi ser gärna att du har en utbildning på universitetsnivå. Du drivs även av att utveckla din kompetens löpande och stöttar samt motiverar gärna dina kollegor på deras resa av utveckling och självförverkligande. Du besitter kunskap om allmän god praxis inom projekt- och förändringshantering och det är meriterande om du kan påvisa formell kunskap eller certifieringar inom något relevant ramverk.

För att trivas på Arkatay är det viktigt att du delar våra värderingar, de präglar allt vi gör:
• Välmående: Vi har en mänsklig och öppen kultur där Arkatay ska vara den bästa tänkbara arbetsplatsen, med möjlighet till självförverkligande och goda förutsättningar för välmående.

• Utmärkande prestation: Vi strävar efter att tillhöra toppskiktet inom det vi gör och tar alltid ansvar för det långsiktiga resultatet.

• Insikt: Vi strävar ständigt efter utveckling, aktiv återkoppling och konstruktivt ifrågasättande. Vi söker alltid lärdomar och är aldrig fulländade.

• Delaktighet: Vi agerar på ett sätt som säkerställer delaktighet för alla Arkatayare på ett så inkluderande och effektivt sätt som möjligt. Vi tillämpar proaktiv transparens och ser till att skapa förutsättningar för människor att komma till tals, bidra och vara sitt bästa jag!

Om verksamheten

Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag som brinner för projekt- och förändringsledning. Vi är under tillväxt och har just nu 23 medarbetare, med kontor i Malmö och en begynnande etablering i Stockholm. Vi arbetar för att projekt och förändringar alltid ska framgångsrika och bedrivas hållbart, både hos våra kunder och i samhället i stort. Vi anser att det är Arkatays uppdrag att få detta att hända och definierar det i vårt syfte; att säkra hållbar framgång i projekt och förändringar. Vi ser oss själva som en del i ett större ekosystem där flera parter samverkar för att uppnå samma mål.

Inom bolaget organiserar vi oss enligt självstyrande principer, långt ifrån den traditionellt hierarkiska paradigmen. Hos oss finns inga chefer och därför förväntas alla ta gemensamt ansvar för varandra och bolagets strategi. Som en del av detta applicerar vi även egenvald lön utefter kriterier och förväntningar. Vi är övertygade om att en syftesdriven och självstyrande organisation både ger konkurrensfördelar i vårt marknadserbjudande, samtidigt som det skapar de bästa förutsättningarna för en välmående vardag. Har du en bra idé är chansen stor att du kommer få möjlighet att genomföra den.

Vi arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: utbildning, rådgivning och operativ projekt-/förändringsledning. Vi ser oss som ödmjuka experter och har de högsta möjliga kvalitetsambitionerna i allt vi gör. Vi investerar en betydande del av vår tid på utveckling och ständig förbättring för att kunna bidra med så stor påverkan som möjligt på vårt syfte: att sprida projektframgång.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
23 december
Sista ansökningsdag
7 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65063