Redovisningsekonom

Senior ekonomisk förvaltare till Allabrf

Allabrf fortsätter att växa och söker nu en viktig medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa. Trivs du att arbeta i ett entreprenöriellt bolag med snabba beslutsvägar och är en stjärna inom redovisning så kan du vara den vi söker.

Om tjänsten

Som senior ekonomisk förvaltare kommer du jobba i ett mindre team och ansvara för den löpande ekonomiska förvaltningen av bostadsrättsföreningar.

Du rapporterar till Head of Customer Success och kommer ha ett nära samarbete med både förvaltningskollegor och VD. Genom att du besitter en gedigen sakkunnighet kommer du ha ett viktigt inflytande över verksamheten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Kvalitetssäkra och hantera bokföring
Ansvara för bokslut och bokslutsprocessen i stort
Löpande rådgivning och konsultation till kunder
Ansvara för moms och skatt för bolagets kunder
Stötta och hjälpa kollegor i mer komplexa redovisningsärenden
Analysera och utveckla processer inom den ekonomiska förvaltningen

Vem är du?

Hos oss är din personlighet och inställning viktig och för att passa in hos oss behöver du ha en positiv inställning och agera lösningsorienterat. Som person är du analytisk, driven och har lätt för att samarbeta med övrig personal. Vidare är du en typisk “doer”. Då vi befinner oss i en tillväxt är det viktigt att man tycker om att arbeta i en snabbt föränderlig organisation. Rollen kräver även att man är flytande i svenska i både tal och skrift samt har goda engelska kunskaper i tal och skrift.
Vidare har du en mycket god dator- och systemvana.

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom redovisning och minst 4-6 års erfarenhet av liknande arbete. Du har mycket god kunskap om regelverk inom redovisning och kan upprätthålla en hög effektivitet och kvalitet.
Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar, men viktigast är att du har synnerligen goda generella redovisningskunskaper.

Om verksamheten

ABRF Group AB driver allabrf.se, Sveriges ledande digitala plattform för bostadsrättsföreningar. Företaget tillhandahåller och utvecklar digitala och innovativa tjänster för konsumenter, företag och bostadsrättsföreningar.
Vi består av ca 20 personer och sitter mitt i Sturegallerian.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
11 september
Sista ansökningsdag
15 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69427