Projektledare

Senior digital utbildningsproducent

Praktikertjänst är Sveriges största aktör inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Här är kompetensutveckling ett prioriterat område för att fortsätta ha landets nöjdaste patienter. Utbildningsavdelningen är en central del i servicen till närmare 8000 medarbetare som finns i hela Sverige. Tillsammans med koncernens ämnesexperter levereras varje år tusentals utbildningstimmar genom klassrumsutbildningar, konferenser, program, ledarskapskurser och digitala utbildningar.

Utbildningsavdelningen är inne i ett expansivt skede där man nu bygger ut Praktikertjänsts akademi och moderniserar det digitala utbudet. Nu söker vi dig som brinner för att producera värdeskapande innehåll som levererar effekt för Sveriges största vårdgivare.

Du erbjuds en dynamisk arbetsplats belägen i ljusa lokaler vid Hötorget. På huvudkontoret arbetar cirka 300 personer med service till Praktikertjänsts mottagningar runt om i landet. Möjlighet till hybridarbete finns, liksom förmåner så som generöst friskvårdsbidrag, subventionerad lunch och kortare arbetsdagar på sommaren. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med startdatum enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att leda produktion, utveckling och förvaltning av digitalt lärande. Du kommer säkerställa att innehållet håller högsta pedagogisk kvalitet, stödjer företagets affärsmål och tas emot väl av medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Identifiera kunskapsgap och författa förstudier
• Leda workshops med ämnesexperter
• Utveckla koncept med fokus på beteendeförändring
• Designa och producera engagerande utbildningar och program
• Producera bild, illustrationer, animeringar, ljud och video
• Underhålla och utveckla befintliga kurser
• Följa upp och utvärdera utbildningsinsatser
Du kommer ingå i ett team med stark vi-känsla som drivs av att förbättra, förenkla och förändra. Ditt kunnande inom produktion och teknik kommer vara en viktig del i att ta utbildningsavdelningen till nästa nivå. I nära samarbete med ansvarig för digital utbildning och utbildningsstrateg bidrar du till att leverera den allra bästa kompetensutvecklingen för koncernens medarbetare.

Vem är du?

Med flera år i utbildningsbranschen är du van att driva projekt från förstudie till lanserad utbildning. Du kan koka ner komplexa ämnen till koncisa manus, men framför allt är du en fena på att producera och paketera bild, grafik, film och ljud till attraktivt lärande i olika format utifrån målgruppens behov. Blended learning, bitesize och nano är inarbetade format och har du dessutom erfarenhet av webbproduktion, copywriting, employer branding och enklare tryckproduktion är det starkt meriterande.

Vi ser att du har utbildning inom utbildningsproduktion, pedagogik, kommunikation, journalistik, beteendevetenskap eller liknande samt flerårig erfarenhet av digital utbildningsproduktion och projektledning.

Personliga egenskaper vi tror att du besitter:
• Starkt självledarskap. Du driver självständigt flera parallella projekt och är van att leverera hög kvalitet till fastställda deadlines
• Prestigelös. Att fixa en trasig länk är lika självklart som att pitcha ett koncept eller intervjua VD
• God kommunikatör. Du skapar enkelt samarbeten med ämnesexperter och leder dem i framtagningen av effektivt lärande
• Kreativ med öga för berättelser, användarvänlighet och snygga lösningar
• Stort intresse för digital produktion och kommunikation. Du omvärldsbevakar den senaste tekniken och trenderna och delar med dig av din kunskap
• Du älskar att utveckla och att utvecklas

Om verksamheten

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har närmare 8000 medarbetare. Läs mer om oss på http://www.praktikertjanst.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
18 november
Sista ansökningsdag
11 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66568