Säljassistent

Säljkoordinator till Infineon

Drivs du av att utveckla affärer? Är du dessutom duktig på administration och trivs att arbeta i en social och utåtriktad roll? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Vår kund Infineon söker nu en säljkoordinator till sitt kontor i Kista. Här får du en fin möjlighet att utvecklas i en försäljningsavdelning och med Infineons kundteam i en bred och mångfacetterad roll. Tjänsten är långsiktig och på heltid. Den måste påbörjas som ett konsultuppdrag initialt, men med mycket goda möjligheter till rekrytering i förlängningen. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

I rollen som säljkoordinator arbetar du nära ditt kundteam med Account Managers och ansvarar för att stödja försäljningen och utvecklingen av Infineons kunder i Norden. I rollen har du många kontaktytor både internt, inom koncernen och med Infineons kunder.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I dina arbetsuppgifter som säljkoordinator ingår bland annat:

Kundsupport
Du koordinerar och stöttar Infineons kunder i avtalsfrågor, prisfrågor och andra affärsrelaterade frågor och du bistår säljteamet med planering, uppföljning och statistik.

Planering, Uppföljning och Statistik
Du följer upp och analyserar försäljningsstatistik och utvecklingen på utvalda kunder och rapporterar vidare internt i organisationen. Du administrerar försäljningsprognoser och koordinerar försäljningsplaneringen med andra säljkoordinatorer på Infineon.

Säljadministration
Du stöttar Account Managers i deras arbete med försäljningsmaterial, priser etc. och agerar stöd vid upphandlingar, i offertarbete, med prisuppgifter mm.

Vem är du?

Du har några års arbetslivserfarenhet i rollen som säljkoordinator, kundsupport eller liknande, gärna inom säljande och producerande verksamhet. Du använder gärna IT-stöd och har god erfarenhet av att arbeta i olika system och du behärskar Officepaketet väl.
Du har med fördel en eftergymnasial utbildning, eller liknande.
Du talar och skriver både svenska och engelska affärsmässigt och flytande.

Personliga egenskaper väger tungt i denna rekrytering. Vi värdesätter din kommunikativa förmåga och att du arbetar strukturerat och relationsskapande. Din sociala framtoning och servicekänsla smittar av sig och du trivs i en flexibel och mångfacetterad roll med många kontaktytor, både internt och externt. Du driver ditt arbete framåt och räds inte att ta initiativ där det behövs.

Om verksamheten

Infineon Technologies är en av världens ledande halvledartillverkare med över 50000 anställda världen över. Vi arbetar med att förbättra aktiviteten i världens energianvändning, att möjliggöra nya hållbara medel till mobilitet och transport, och med lösningar för informationssäkerhet och kommunikation i vår nya digitala tidsålder.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
25 november
Sista ansökningsdag
17 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62027