Account Manager

Säljare till Toshiba Tec

Drivs du av försäljning och gillar att skapa och utveckla affärer? Är du dessutom tekniskt kunnig med god erfarenhet från tjänsteförsäljning? Då kan du vara den vi söker!

Som säljare/account manager hos Toshiba Tec får du möjlighet att arbeta med ett av världens största varumärken! Du får goda anställningsvillkor med bland annat en bra fast lön och ett attraktivt provisionssystem. Du samarbetar med engagerade kollegor inom pre-sale och administration och får fint stöd i dina affärer. Toshiba Tec sitter i fräscha lokaler i Solna, Frösundavik. Stämningen är både affärsorienterad och familjär och präglas av samarbete och stort kundfokus. Detta är en direktrekrytering till Toshiba Tec som är arbetsgivaren.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som säljare arbetar du med försäljning av Toshibas lösningar inom dokumenthantering, både hårdvara och mjukvara. Du driver dina processer självständigt och ibland tar du hjälp från dina pre-sales-kollegor. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från mötesbokning, till kundmöten, offerthantering och uppföljning av affärer. Du arbetar primärt mot kunder i storleken 20-250 anställda och du har stor möjlighet att styra mot vilka branscher du vill arbeta. Du ingår i ett stabilt team med trevliga och erfarna kollegor med hög kompetens. Du verkar på Stockholmsmarknaden och bearbetar framförallt nya kunder men också befintliga.

Toshiba Tec erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv och resultatorienterad miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner. Du får jobba med en stark och bred produkt- och tjänsteportfölj, med bra ersättning och möjlighet att påverka din egen lön. Toshiba Tec har kollektivavtal och förmåner som bland annat tjänstepension, friskvårdsbidrag samt Rikslunchkort.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av produkt- och tjänsteförsäljning B2B samt god förståelse för teknik och IT-miljöer, med fördel inom digitala lösningar. Du är van att arbeta rådgivande mot dina kunder och föra dialog med beslutsfattare. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift, är van att arbeta mot en egen budget och innehar B-körkort.

Att bygga goda relationer är naturligt för dig liksom att ge bra service och samverka med andra, både internt och externt. Du har en hög aktivitetsnivå och vill vara ute på fältet och träffa kunder. Vidare är du strukturerad och ordningsam och du trivs att arbeta självständigt i en roll med stort eget ansvar. Engagemang och mod genomsyrar ditt förhållningssätt och din positiva energi smittar av sig.

Om verksamheten

Toshiba Tec Nordic är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering och en del av Toshiba, en av världens största tillverkare av elektronikprodukter. Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även PC, digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.

För mer information; https://se.toshibatec.eu/hem/

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
4 juli
Sista ansökningsdag
18 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71858