Säljare

Säljare till Konradssons Kakel i Bromma

Brinner du för kundrelationer och service? Vill du arbeta med försäljning och inredning i en dynamisk och kundintensiv miljö kan detta vara tjänsten för dig! Konradssons Kakel i Bromma söker nu en innesäljare till sin butik, som ger service till både företag och privatpersoner. Här får du möjligheten att arbeta i ett marknadsledande bolag med starka och framgångsrika varumärken. Tillsättningen efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som innesäljare arbetar du med både kakel, klinker, möbler, verktyg, tätskikt och golvvärme. Du planerar och bokar in dina kundmöten, men de sker också direkt i butik och du hjälper till med hela processen, från skiss till färdigdesignat badrum.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du möter både nya och återkommande kunder och förväntas ge exceptionell service och assistera med allt från rådgivning kring produktsortiment, offertläggning, uppritning i 3D modul, uppföljning, beställningar och leveranser. Under vissa tider får du också supportera lagerverksamheten i Konradssons Proffsbutik. Du arbetar aktivt med merförsäljning och kundnöjdhet för att få kunderna att trivas, stanna kvar och växa med Konradssons Kakel. I tjänsten ingår en del tunga lyft samt truckkörning.

Dina arbetstider är vardagar samt varannan lördag. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande jobb tillsammans med härliga kollegor. Här finns utrymme för egna initiativ och möjlighet att kontinuerligt utvecklas genom både egna utbildningsinsatser och andra internutbildningar inom Konradssons Kakels stora badrumssortiment.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för kundbemötande och service. Du För att bli framgångsrik i rollen krävs ett gott ordningssinne, starkt affärsmannaskap, och en genuin känsla för service och kundvård. Branschkunskap är starkt meriterande, men inte ett krav. Du behärskar svenska i tal och skrift samt kommunicerar obehindrat på engelska, har god datorvana och innehar B-körkort. Har du truckkort är det ett stort plus, annars ordnar Konradssons Kakel det.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. På Konradssons går laget före jaget och vi söker dig som trivs att arbeta i team och som värdesätter kollegor och lyfter sin omgivning. Du måste vara både noggrann, stresstålig och strukturerad men framförallt behärskar du kundbemötandet på bästa sätt. Din servicenivå är hög och vinner dina kunders förtroende och driver relationerna framåt genom att vara både lyhörd, engagerad och affärsmässig.

Om verksamheten

Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. På Konradssons i Bromma har vi ett brett sortiment och en av Stockholms fräschaste bad- och kakelutställningar samt en proffsbutik för våra hantverkskunder. Vi är ett härligt arbetslag som drivs av att ge bästa service till våra kunder.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
13 januari
Sista ansökningsdag
1 februari
Referensnummer
58440

Karin Risberg

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.