Säljare

Säljare till Dåderman Kök och Badrum

Är du en förtroendeingivande och resultatinriktad säljare med utpräglad förmåga att skapa goda kundrelationer? Är du affärsdriven och intresserad av att överträffa din kunds förväntningar? Om du vill bidra till den fortsatta framgången hos Dåderman Kök & Badrum, ett väletablerat bolag inom köks- och badrumsrenovering, läs då vidare för vi kan ha jobbet för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Önskat startdatum är snarast enligt överenskommelse, urval och intervjuer sker därför löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Dåderman strävar efter att ge sina kunder service och kvalitet utöver det vanliga och i rollen som säljare blir du en samarbetspartner för främst privatpersoner gällande ombyggnationer av primärt badrum och kök. Hos Dåderman följer man en framgångsrik och tydlig arbetsmodell för att säkerställa kvalitet, trygghet och kundnöjdhet. All kompetens för att genomföra projekten finns inom bolaget, såsom plattsättare, elektriker, vvs-montörer och chaufförer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som säljare på Dåderman genomför du redan inbokade kundbesök för att etablera förtroende hos kunden och representera företaget på ett professionellt sätt. Du ansvarar för hela säljprocessen, från bearbetning och kontakter med potentiella kunder, till offertskrivning, förhandling och avtalsskrivande. Därefter tar arbetsledare/projektledare över i själva genomförandet av arbetet. Kontaktytorna är många och du samarbetar med de andra säljarna, inredningsplanerare, arbetsledare samt VD, som du också rapporterar till.

Här erbjuds du ett fritt arbete där du planerar och formar mycket av din egen arbetsdag. Placering är på företagets kontor i Täby med stor flexibilitet att arbeta hemifrån.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från en liknande relationsskapande säljroll, gärna inom byggbranschen eller närliggande område. Du har en övergripande byggteknisk kunskap och förståelse för branschen, yrkesutbildning är meriterande. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort, god datorvana och att du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Som säljare är du givetvis social och utåtriktad, men för att lyckas i rollen tror vi att du dessutom är en lyhörd, lösningsorienterad och professionell rådgivare med fokus på kvalitet. Din affärsmässighet och ditt resultatinriktade sätt lägger grunden till att skapa framgångsrika samarbeten, där förmågan att skapa förtroende och etablera goda kundkontakter är avgörande. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och förstår vikten av att kombinera försäljning med administration eftersom du förväntas självständigt planera och ta ansvar för ditt arbete.

Om verksamheten

Med fler än 8000 genomförda renoveringar är vi på Dåderman specialiserade på kök- och badrumsrenoveringar. Vår arbetsmodell är tydlig och har präglats av kvalitet och trygghet ända sedan starten – en modell vi aldrig tummar på!

Vill du veta och se hur vi arbetar gå in på följande länk http://www.daderman.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
12 februari
Sista ansökningsdag
7 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58756

Camilla Elfving

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.