Teknisk säljare

Säljare med teknikintresse

Är du målinriktad med ett tekniskt intresse och letar efter en ny utmaning? Vår kund söker just nu två nya säljare, en utvecklande möjlighet för dig som vill arbeta med försäljning och kundbemötande.

Om tjänsten

Vår kund är i en utvecklingsfas och satsar nu på att växa ännu mer mot nya kundsegment. Det handlar om tekniska lösningar som förenklar vardagen ute i samhället. Du kommer att tillhöra ett säljteam om 5 personer där din roll som säljare innebär att följa upp och bearbeta leads inom både dessa nya kundsegment och befintliga områden. Dina arbetsdagar kommer att vara varierade där du majoriteten av din tid kommer att vara ute på kundbesök, ca 10/ veckan ofta tillsammans med installatör/elektriker, samt en dag med administration. Efter besök skapas offerter som också följs upp till avslut.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi tror att du är en vinnarskalle som motiveras av resultat och utveckling. Du är kommunikativ och har en naturlig känsla för service och bemötande mot olika kunder och personligheter. Tjänsten kräver även:

• Tidigare erfarenhet inom sälj, gärna inom tekniska lösningar eller el
• Goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt
• Körkort

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Övrig information

Start: Januari 2021
Omfattning: Heltid, mån – fre
Placering: Du kommer att tillhöra företagets kontor i Sollentuna
Tjänsten är ett konsultuppdrag om initialt 6 månader där du blir anställd av oss på Poolia men arbetar dedikerat hos vår kund. För rätt person finns mycket goda möjligheter till överrekrytering.

Urval och intervjuer sker löpande. Ansökningar tas endast emot via annonsen.
Varmt välkommen med dina ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
2 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58034

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.