Säljassistent

Säljadministratör till långsiktigt uppdrag

Trivs du i en administrativ roll och har tidigare kunskap av CRM? Då kan du vara den vi letar efter! Vi söker en säljadministratör till vår kund i Stockholm som är ett dentalföretag. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och förväntas pågå under sex månader med stor chans till förlängning. Välkommen med din ansökan – urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Som säljadministratör kommer du att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till säljarna. Du sammanställer även säljarnas månadsaktiviteter och vid behov kommer du att assistera vid uppdatering av den nordiska hemsidan. Vidare kommer du att ha kontakt med återförsäljarna, arbeta med orderhantering och hantering av reklamationer. Löpande administration av affärsavtal och statistikuppföljning ingår i rollen.

Du kommer att vara super user inom CRM (SAP) och ansvara för uppdatering av adressregister, registrering av kampanjer och aktiviteter. Du är även CRM support för den interna organisationen.

I din roll ingår det dessutom att vara kontakten mellan huvudkontorets IT-avdelning och lokala användare för att stötta i ärenden. Dagligen hanterar du kontorsuppgifter så som posthantering och beställning av kontorsmaterial samt bistå med kursadministration.

Vi tror att du tidigare kan ha arbetat som säljadministratör, säljassistent, säljsupport, säljkoordinator eller administratör med fokus på sälj.

Vem är du?

Du har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet från en liknande roll samt goda kunskaper i MS Office. Dessutom är du van användare av CRM system och vi ser erfarenhet av SAP som meriterande. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska är mycket goda i såväl tal som i skrift.

Som person är du kommunikativ, flexibel och servicesinnad med en väl utvecklad organisations- och prioriteringsförmåga. Du är självgående och kan ta egna initiativ när det behövs.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
11 september
Sista ansökningsdag
6 oktober
Referensnummer
54492

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.