Affärsutvecklare

Sales Manager Barcode Printer Solutions till Toshiba Tec

Drivs du av försäljning och gillar att utveckla långsiktiga kundrelationer? Är du tekniskt kunnig och har erfarenhet från partnerförsäljning? Då kan du vara den vi söker!

Toshiba Tec söker nu efter en målmedveten och driven kollega till säljavdelningen som vill vara en viktig del av Toshibas fortsatta expansion och satsning. Som Sales Manager driver och utvecklar du Toshiba Tec’s affärsområde inom Auto ID (Automatic Identification) och Barcode Printer Solutions genom att utöka nätverket med nya partners från Auto ID-branschen med särskilt fokus på systemintegratörer. I rollen ingår också att delta i vår europeiska Auto ID-grupp samt genomföra de strategiska åtgärderna på den lokala marknaden.

Toshiba Tec erbjuder en kund- och säljorienterad miljö där all energi riktas mot att vinna och utveckla kunder. Du utgår ifrån Toshiba Tec’s fina lokaler i Solna.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Sales Manager driver du försäljning och utveckling av affärer med Toshiba Tec’s samarbetspartners och andra kunder. Samarbetspartners utgörs av systemintegratörer som hjälper företag att integrera etikettskrivare i sina logistiska flöden som tex besöksmottagning i receptioner, incheckning på flygplatser eller kassasystem med självscanning i detaljhandeln på den svenska och den norska marknaden.

En viktig del i rollen är att underhålla och utveckla Toshiba Tec’s samarbetspartners gällande kompetens- och servicenivå för att möjliggöra den bästa upplevelsen hos de slutkunder som använder Toshiba Tec’s produkter. I rollen förväntas du också bidra med affärsutveckling och nykundsbearbetning.

Du kommer att arbeta i huvudsak med Sverige som marknad och till viss del med Norge.

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner. Du får jobba med en stark och bred produkt- och tjänsteportfölj – ett helhetserbjudande, med bra ersättning och möjlighet att påverka din egen lön. Toshiba Tec har kollektivavtal och förmåner innehåller bland annat tjänstepension, friskvårdsbidrag samt Rikslunchkort.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning, god teknisk kompetens samt en stark erfarenhet inom försäljning. Med fördel har du arbetat med rådgivande och relationsbyggande försäljning och du har god vana av att arbeta med avtal, upphandling och anbudsarbete, både inom privat och offentlig sektor. Du har erfarenhet av försäljning från Automatic Identification (Auto ID). Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, har goda kunskaper i Office-paketet och innehar B-körkort.

Som person är du resultatfokuserad och vill utvecklas inom försäljning. Du har ett coachande förhållningssätt, är kommunikativ och du tycker om att ge bra service till dina kunder. Att bygga goda relationer är viktigt för dig och du trivs att vara ute på fältet och träffa kunder och samarbetspartners. Vidare är du strukturerad och ordningsam och du trivs att arbeta självständigt i en roll med stort eget ansvar.

Om verksamheten

Toshiba Tec Nordic är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering och en del av Toshiba, en av världens största tillverkare av elektronikprodukter. Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även PC, digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.

För mer information; https://se.toshibatec.eu/hem/

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
5 januari
Sista ansökningsdag
2 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62571